Speltips: Vi återger Ropz vårt förtroende

OpTic går och förlorar mot Heroic 2-0 och jag hittar fortfarande ingenting som talar för den vinsten. Trots att båda kartorna var väldigt jämna och kunde gå hur som helst bör man alltid påminna sig själv hur 50/50 CS är, jag återgår till detta inlägget till grundstommen i min syn på CS som helhet.

Mousesports - FaZe

För er som följt mina spel och inlägg sedan starten präglades många av mina spel förra året av just Mousesports när Ropz kom in i laget. Man har gjort en del förändringar nyss när STYKO fick gå och in kom Snax. Jag tyckte till en början att det verkade vara ett ganska konstigt byte men man verkar faktiskt spela bättre nu än vad man gjorde innan. Man hade en period för några månader sen då man blev väldigt hypeade och därmed försvann allt värde på laget, nu tycker jag man börjar bli lite bortglömda igen och att oddsen börjar bli lite höga på det internationella laget. Man har en bra form där man vinner över lagen man ska vinna över och spelar väldigt jämnt mot topplag som man ska är bättre eller är ungefär samma nivå. Men det är det som faktiskt är Mousesports signum, man är ett av få lag inom CS som faktiskt konstant presterar det man ska göra. Man förväntas inte vinna här, men oddsen är väldigt höga.

FaZe har haft en väldigt konstig tid senaste året, där Olofmeister hade en paus men har nu kommit tillbaka. Det kändes ganska direkt som att det dominanta FaZe faktiskt var tillbaka, man hade alltid en femte spelare som inte var på någon form av toppnivå som höll tillbaka laget. Det visar sig nu att man inte presterar mycket bättre när den svenska stjärnan Olof faktiskt är tillbaka, snarare sämre. Även om alla esporter är väldigt ojämna kan man väl ändå dra en gemensam nämnare för dem alla, speciellt FPS esporter, att alla stjärnlag där lagen enbart består av stjärnspelare aldrig funkar. Verkar just nu som FaZe kan skriva upp sig på den listan, man har fyra spelare som är vana att vara lagets stjärna och nu är man inte alls i samma roll. Mousesports är ett jämnare lag med en mycket högre lägstanivå vilket gör att man inte ska vara så stora underdogs som oddsen visar. Vi hoppas på att Mousesports levererar lika fina resultat till vår spelbok som man gjort historiskt.

Spel: Mousesports @ 3.40

Spelstopp: 2018-09-01 16:00

Liga: Dreamhack Stockholm

Bolag: bet365

Värdering: 3






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt