Speltips: Championship Sunday: Aches vs Team Kaliber

Vi ligger ungefär hittills +-0 under CoD Champs, hade under första dagen en känsla av att vi skulle komma ur med en riktigt bra avslutning på detta spelet. Jag har väl aldrig fått såhär stora drop på mina spel som jag haft under denna event, men ändå inte gått som jag velat. Men nu börjar sista dagen och jag hoppas och tror vi kan avsluta detta på plus!

Team Kaliber - Evil Geniuses

Här har vi en matchup som vi inte trodde skulle ske efter första dagen spelad, detta är beviset på att detta CoD måste vara det som har minst skillgap som vi sett sedan begynnelsens tid på CoD4. Team Kaliber är inte långt ifrån att åka ut redan ur gruppspelet samtidigt som Evil Geniuses var nära att sluta sist i sin grupp. Man behövde en 3-0 vinst i sista matchen för att gå vidare, en 3-1 skulle göra att man åkte ut. Man lyckades vinna och här är man nu, detta är två lag som lika gärna kunnat åka ut redan i gruppspelet. Sedan dess har Team Kaliber visat upp en helt annan sida där man verkar gå igenom samtliga lag man mött utan problem. Man trodde under hela lördagen att de två lagen som skulle mötas i en final kommer att vara eUnited och Team Kaliber som hade sett starkast ut under turneringen som helhet. Man möttas igår där Team Kaliber vann med 3-1 och ser just nu oslagbara ut.

Aches och Evil Geniuses har gjort det igen, detta är ett lag som allmänheten sover på hela tiden. Jag pratar om spelare som Apathy, Silly och Aches. När man nämner top10 spelare på sin roll skulle nog inte många ta någon ur Evil Geniuses med i de listorna, en spelare som Apathy visar år på år att han förtjänar vara där men är ingen som tror på honom, inklusive jag själv. Jag tar med mig Apathy till den nya säsongen man jag tror tyvärr inte man kan inte stå emot Team Kaliber i denna form. Även om man är ett lag med väldig vilja att bevisa alla att man faktiskt är toppspelare ska det inte hålla om du jämför spelare för spelare i det olika lagen. Apathy, Silly, Aches och Assault vs Kenny, Ferocitys, Accuracy och Enable. Man har en enorm bredd i laget när Enable kom in där han accepterar att han tar skitjobbet som behöver utföras. Det har också Evil Geniuses i Aches men han har inte alls samma spelare runt sig som Enable har. Team Kaliber ska vinna samtliga båda hardpoints, man är även stora favoriter inom CTF samt ska ha en liten edge inom SND. 2.50 är för högt.

Spel: Team Kaliber -1,5 @ 2.50 (Finns på 3.65 till 2.37)

Spelstopp: 2018-08-19 19:30

Liga: Call of Duty World Championships

Bolag: Coolbet

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt