Speltips: Jumbon får revansch

Echo Fox vinner över EnVy och vi rättar förra inlägget som vinst. Har varit åtta dagar sen senaste inlägget och det beror på en flytt, har även ingen bärbar dator i skrivande stund och därmed blev det inga inlägg. Har nu fått in en bärbar dator och det bör inte bli några stora pauser från min sida i framtiden, sålänge det finns matcher och bra spel att lägga. Nu till CoD igen!

Echo Fox - Epsilon

Echo Fox är ett praktexempel på hur CoD-scenen fungerar, om man jämför denna scenen med övriga esport-scener är det en enorm skillnad. Generellt tar andra titlars spelare spelet mer profesionellt och man tar det mer som ett arbete. Echo Fox startar helt katastrofalt där man inte alls presterar när man har väldigt mycket kvalité i spelarna i laget, här ligger en mental spärr som ofta har hänt i CoD många gånger. Ta t.ex Impact från BO2, man dominerar första halvan och inga andra lag har i princip en chans. Man får sedan en motgång och man klappar ihop totalt, utan någon form av stor förändring inom spelet. Det är det som har hänt här, fast tvärtom. Man får sin första vinst och efter det kommer självförtroendet och man går och mosar allt man möter och blev igår klar för playoffs. Man har en ganska ointressant match mot FaZe där man klappar ihop totalt, länge sedan jag såg en 250-54 förlust på hardpoint. Man har lyckats med sitt mål att nå playoffs och detta är ett lag som inte bryr sig om man slutar på en förstaplats eller fjärdeplats inför slutspelet. Det sågs tydligt igår och det ser man om man går igenom spelarnas personligheter.

Epsilon är ju den stora jumbon i år, de har alltid varit med på de stora scenerna men har varit den stora slagpåsen. Man låg 0-12 i ligan innan man mötte EnVy igår, detta var ett EnVy som hade allt att spela för. Man kunde nå slutspel om man skulle vinna över Epsilon här, de gick inte som planerat och man förlorar med 3-1, där alla tre är respawns vilket gör det ännu större. Man avslutade förra säsongen på ett liknande sätt, första 10-15 matcherna gick till förlust och sista matcherna fick man mot alla odds med sig vinsterna. En stor anledning kan vara inställningen, nu får många lag veta om man når slutspel och vissa får nyheten att man är klar för slutspel. Då kan Epsilon, som haft sen första matchen vetat att man inte kommer nå slutspel och denna match är likadan för Epslion som den första matchen de spelade. Sen får man inte heller glömma Epsilons säsongsmönster, man är riktigt dåliga första halvåret för att sedan komma ikapp topplagen när hela metan är nådd och de inte finns mycket mer info att hitta. Nu har vi kommit in på andra halvan av spelet och ingen förändring i metan på ett bra tag och jag tror verkligen att Epsilon har en bra chans att gå segrande ur denna matchen.

Notis: När ni ryggar mina högoddsare, ha i beaktning att jag lägger större tyngd i rena värdet i spelet och mindre vikt i sannolikhet kontra värdering. Jag tar störst del i ren värdering vilket inte många andra rekare gör, vilket gör att jag har större varians på mina spel men om du har en strategi där du inte lägger en för stor del av kassan per spel kommer det göra att du får större avkastning på dina spel på lång sikt.

Spel: Epsilon @ 7.0

Spelstopp: 2018-07-06 20:00

Liga: CWL Pro League

Bolag: Coolbet

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt