Speltips: Championship Sunday

NiP går faktiskt och förlorar med 2-1 i matchen mot TyLoo. Jag nämde i gårdagens inlägg att TyLoo brukar överraska ungefär 1-2 gånger per år och här ser vi en av dom. Detta är väl ändå en av förlusterna som faktiskt inte gör ont när man såg hur slutoddset stängde på. Vi fick 2.25 och slutoddset var 1.70, väldigt svårt att inte få bra statistik om man slår marknaden såpass mycket. Då är det bara acceptera att man inte vinner varenda gång. För er som ryggade långtidsspelet förut på att FaZe vinner turneringen spelar de final mot Mousesports ikväll 22:30. Nu till lite efterlängtad Call of Duty!

Red Reserve - Luminosity

Alla vi som är involverade inom CoD eller har varit vet att söndagar har fått en bättre innebörd än självaste fredag-eftermiddagar. Det är ännu dags för en championship sunday, där vi har den mest intressanta söndagen framför oss för i år. Luminosity spelade inatt ännu det nya derbyt inom scenen, där gamla OpTic-spelaren Formal som gått över Luminosity skulle möta sitt gamla lag. OpTic gick segrande med 3-0 i ligan och jag alla tankar inför matchen var att det skulle sluta på samma sätt denna gång, speciellt då OpTic låg 11-0 inför matchen i respawns. Luminosity förlorar första kartan men slutar med att man tar de tre efterkommande kartorna och går ut med en 3-1 vinst. Detta är trots att man ser katastrofalt dåliga ut sen Formal kom in i laget, man har knappt haft någonting att säga till om tidigare men nu verkar Formal ha kommit in i laget efter inatt. Man har rakt igenom en riktig klass-lineup och det känns även här som man brytit sig igenom någon form av spärr som man haft. Formal har fått bort mycket tvivel från sina axlar och John verkar bara bli ännu bättre desto längre spelet är ute.

Red Reserve måste vara årets mest ojämna lag. Man går från att vara en stor kandidat till att vinna turnering till att inte vinna en match turneringen efter. Det har väl faktiskt varit en röd tråd genom hela detta året, väldigt konstiga resultat med tanke på att spelet faktiskt är på marken och om man kollar på 2011-2014 var det i princip ett lag som dominerade under långa perioder. Red Reserve har börjat väldigt bra där man inte haft några beskymmer, man har dock inte mött något topplag ännu. Laget är en väldig hit or miss och nu när man har tappat tror jag inte det stärker laget. Detta är även ett starkt respawnlag och Luminosity ett väldigt starkt SND-lag, jag tror inte det är helt omöjligt att man tar två respawns. Tar man bara en har man även en stor chans att ta båda SND, oddset ligger för högt med tanke på Luminositys prestationer under gårdagen.

Spel: Luminosity @ 2.75

Spelstopp: 2018-06-17 20:30

Liga: CWL Anaheim

Bolag: Coolbet

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt