Speltips: Revansch för Complexity

Förra inlägget blev en vinst och två förluster, Mindfreak leder 2-0 men förlorar sedan tre kartor irad så spelet till @ 3.25 blir förlust. Vi summerar maj månad som en av de sämsta månaderna jag haft sen starten med en ROI på 100.5%. Jag ska ligga högre även om det är en enskild månad där variansen på spelen har en stor påverkan. Vi går mot lite CS ikväll!

OpTic - Complexity

Denna matchen kommer även den vara en av turneringens höjdpunkter. CajunB, Gade och K0nfig spelade tillsammans med Stanislaw och Shazam från dagens motstånd Complexity. CajunB och K0nfig var ledande att Stanislaw och Shazam sparkades och K0nfig har redan börjat vara arrogant på twitter inför kvällens match, redan där har vi lite karma-värde. Skämtåsido tror jag man inte tjänar någonting på att ha den attityden som danskarna har, ur ett tävlingsperspektiv. Om man konstant har en övertro på sig själv tenderar det att göra att när den bilden av sig själv spräcks i ett underläge att det går ännu sämre. Det är väl en av anledningarna att CajunB och K0nfig faktsikt har stått ganska stilla senaste åren och inte fått någon vidare utveckling. Kollar man på OpTics form är den inte heller särskilt imponerande, man har endast en vinst av de senaste fem matcherna. Känns som det är två lag som har mer än en vinst på spel, jag hoppas verkligen att Complexity sätter press från första rundan och därmed får igång CajunB och K0nfigs hjärnor och börjar övertänka alla situationer.

Complexity spelade igår mot Space Soldiers där jag hade lagt på Complexity, vilket blev förlust. Spelet var mest baserad på att det var stor chans att SS fick spela med coach, spelet planerades att spela igår vid 20:30 men spelades runt 04:00 svensk tid. Man gjorde det bra och var väldigt jämnt upp till 20 rundor och började rinna iväg efter det. Jag tror detta Complexity kan bli en väldig uppstickare i framtida US-scenen. Man är väldigt underskattade och får en liten mouse-känsla igen på detta laget, man är inte såhär dåliga som oddsen visar. Man har gjort stabila insatser sedan laget gjordes och det skulle förvåna mig enormt om man inte ens fick en karta.

Spel: Complexity @ 3.75 & Complexity +1.5 @ 1.72

Spelstopp: 2018-06-02 20:00

Liga: DH Austin

Bolag: bet365

Värdering: 1.5/5 & 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt