Speltips: Tre spel för kvällens CWL Pro League!

Förra spelet blev rättat som förlust, LG har en stor ledning och leder 150-90 och det ser ut som man tar första kartan. Man tar knappt en poäng efter det och förlorar 250-170 vilket är bara en bedrift i sig. Man förlorar andra kartan och man vaknar sedan och vinner de tre nästkommande och går segrande ur matchen med 3-2. Vi har kommit in i ännu en liten sämre period och vi hoppas att det vänder ikväll då jag har två fina spel på ingång:

OpTic - Luminosity

Denna match kommer väl bli den mest intressanta matchen hittills i år. Även om man inte är intresserad av Call of Duty rekommenderar jag att man tittar på denna matchen. Gamla OpTic var de fyra bästa spelarna genom tiderna, man höll ihop och gjorde stora avtryck och nu efter nästan tre och ett halvt år splittras man upp. Enligt egna uttalanden och rykten har man knappt tränat ihop under året, man har helt enkelt gått varandra på nerverna enormt och knappt velat pracca ihop. De stora personlighetstyperna som störde sig på varandra var Formal och Scump, världens bästa AR spelare under senaste åren mot världens bästa SMG genom tiderna. För att få upp en inblick i läget är det som Ronaldo går över till Barcelona och bildar anfallspar med Messi. De dominerar de mest under tre år, de enda man inte lyckas vinna är CL. När man de tredje året lyckas vinna CL och man har vunnit allt vägrar Ronaldo ens prata med Messi. Man hatar varandra så mycket så man tränar knappt ihop, de pratar inte ens under matcher man spelar och man syns inte ens med varandra utanför fotbollsplanen. De håller inte långsiktigt och nu går Ronaldo tillbaks till Real Madrid och de möts nu för första gången igen, det är läget inför kvällens match.

Luminosity har inte alls imponerat första matcherna, den enda som faktiskt överpresterat som vanligt är John. Resten har underpresterat och känns inte alls som Formal kommit in i laget ännu. Det är egentligen bara ren tillfällighet att man ändå ligger på två vinster och en förlust, man bör ha förlorat mot eUnited. Självförtroendet hos Luminosity lär inte vara superhögt just nu inför mötet med OpTic, jag tror Formal är rädd för att förlora denna matchen och det är det farligaste man kan vara inom CoD. Är ingen tillfällighet att toppspelarna i CoD ofta inte varit några raketforskare. De som är tänkare överanalyserar och man blir översprungen av spelarna som endast agerar på instinkt och erfarenhet.

OpTic har sett mycket bättre ut än vad Luminosity har gjort. Enda problemet man har är att man har två main AR i Methodz och Octane. Methodz har visat förgående spel att han kan använda en SMG, tror faktiskt detta delvis kan vara en fördel då många lag just nu sitter med tre spelare som är bra med SMG. Om OpTic då kan utnyttja detta och försöka få fram två AR-meta banor kommer man vara väldigt svårslagna.

MindFreak - Complexity

MindFreak har imponerat mycket under hardpoint i början av nya säsongen, tappar på CTF och SND. Complexity har inte alls levererat och det känns verkligen som inget lag med Ricky har någonsin varit någon succé, speciellt inte på HP. Det är heltr enkelt lite för höga odds på Mindfreak när Complexity har den formen som man har. Jag tror det är stor chans man vinner båda hardpoints, sen behöver man plocka en utav snd alternativt en CTF. Det ligger värde här.

Tainted Minds - UNILAD

Slänger in ett tredje spel här då UNILAD har visserligen imponerat under den nya säsongen men har ett trackrecord på att vara väldigt ojämna. Samma sak har vi på Tainted Minds då man ena dagen kan förlora med endast 20 poäng på hardpoint mot OpTic för att sedan förlora mot ett betydligt sämre lag. Första hardpointen känns väldigt svåranalyserad, därför lägger jag en låg insats på att Tainted Minds vinner karta ett.

Spel: OpTic -1,5 @ 2.25 Tainted Minds map1 @ 3.50 Mindfreak @ 3.25

Spelstopp: 2018-06-01 00:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 2/5 & 2/5 & 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt