Speltips: Motivation ger LG ny fart

Mitt förra inlägg är fortfarande kvar med samma odds och spelstoppen är mer än två veckor kvar av. Om ni inte har sett det spelet gå in på mitt förra inlägg eller gå in på min twitter @icemanbets och kolla mina senaste inlägg. Inlägget heter "Långtidsspel när svensken gör comeback". Nu till lite Call of Duty!

eUnited - Luminosity

Jag har skrivit en hel del om eUnited under detta året och förutspådde att man skulle bli bättre och bättre. Det har inte så blivit fallet och jag är inte rädd för att byta åsikt när förutsättningar ändras. Silly har lämnat laget och istället har Felony hoppat in som ny SMG. Jag skulle säga att på pappret gör detta eUnited till ett ännu sämre lag. Silly har presterat bra och det är Prestinni som har varit en stor anledning att eUnited inte alls har presterat som man bör göra. Jag tror svaret ligger i lagets Storspelare Arcitys, som troligtvis har varit årets absolut bästa spelare hittills. Han är bror till Prestinni och jag gissar att det är den enda anledning att han är kvar, även om lojalitet till sina närstående är fint hjälper det inte eUnited som lag speciellt mycket.

Luminosity är väl spelets nästbästa lag hittills efter Rise Nation. De har varit otroligt jämna och har nästan aldrig klappat ihop totalt som många av topplagen har gjort i år. Man har gjort ett spelarbyte och man har tappat Octane till OpTic samtidigt som man fick Formal från OpTic. Detta är ett väldigt svåranalyserat val, man har bytt spelare som innehar samma position rakt av. Min slutsats är att OpTic har kommit ut som vinnare på pappret, det som kan ligga och smyga är att Formal har känns väldigt omotiverad under detta året efter han fick vinna CoD Champs under förra året. Han är enligt källor otroligt hämdlysten mot sina forna lagkamrater och han spelar även i samma grupp. Mötena mellan Luminosity och OpTic kommer bli historiska och äntligen får vi lite beef och rivalitet i CoD-scenen igen, det var väldigt länge sen. Hela scenen är uppbyggd på personligheter och att se Scump och Crimsix möta Formal kan bli ett väldigt bra lyft för scenen för att komma tillbaka till där den en gång varit i höst när nya spelet släpps.

Jag tror helt enkelt Formals nya motivation till spelet kommer lyfta Luminosity, ingen AR i världen är bättre än Formal när han är sugen på att spela CoD. Alla parametrar talar för att Formal ska vara mer motiverad än någonsin. Det kommer göra att vi får se ett Luminosity som kommer gå ut hårt första matchen mot eUnited.

Spel: Luminosity -1,5 @ 2.53

Spelstopp: 2018-06-13 21:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: Pinnacle

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt