Speltips: Astralis fortsätter dominera

Team Kaliber vinner enkelt över Splyce och vi rättar förra inlägget till @ 2.10 som vinst. Skrev ett litet inlägg förra veckan att vi totalt ligger minus på CoD, som bör vara min starkaste sida. Varit en väldigt stor förändring när CoD slutade använda jetpacks och jag har helt enkelt inte anpassat mig bra nog. Trots att mitt maxspel och raka spel på Epsilon rättades som förlust kunde vi avsluta helgen enormt starkt och faktiskt vänt CoD till positiva siffror, jag tror verkligen att jag har fått in väldigt mycket kunskap under helgen och att siffrorna kommer bara bli bättre på CoD-sidan.

Astralis - G2

Dreamhack Marseille spelades nyss där vi såg Astralis ta hem hela turneringen, man förlorade endast en enda karta på hela turneringen vilket var mot Liquid med 16-14. Man vann resterande kartor och ingen var man ens nervös på att Astralis skulle förlora, man har fått en av de bättre smekmånaden som något lag fått uppleva efter sitt spelarbyte. Magisk har gått in och inte gjort något stort avtryck som man kan tro när man kollar på deras resultat, samtliga spelare ligger på en jämn och hög nivå vilket är ett större styrkebesked än om någon spelare hade presterat på en högre nivå än vad man brukar göra. Deras onlineresultat är inte lika imponerande, där man ofta har spelat 1-1 i ESL och ECS mot lag där man är det bättre laget på pappret. Man bör nu ha fått en rejäl självförtroendeökning efter deras nästintill perfekta prestation på Dreamhack Marseille.

G2 är ett lag som jag länge tyckt vara överskattade, där jag länge har haft fel och man har presterat. Nu verkar det förändras och det blev ett totalfiasko på Dreamhack Marseille, man mötte först Cloud9 där man förlorade i OT samt åkte man på en förlust mot EnVy med 16-7 vilket resulterade i att man åkte ut ur gruppspelet och slutade sist. Man förväntade att G2 skulle avancera från gruppspelet och det slutade med att man inte såg ut att sätta upp något stort motstånd mot gruppjumbon EnVy. Man åkte hem väldigt besviken och är nu tvungen att spela dessa onlineliga-matcherna, mot världens just nu bästa lag Astralis. Man har inte alls presterat i onlineligorna och ligger en 8a i ESL samt 7a i ECS.

Astralis är serieledare i ECS och ligger på en fjärdeplats i ESL där striden om topplatserna är väldigt jämna. Det ska bara sluta på ett sätt.

Spel: Astralis -0,5 @ 1.943

Spelstopp: 2018-04-24 19:00

Liga: ECS EU

Bolag: Pinnacle

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt