Speltips: EnVy vs Grupp A

Förra inlägget är matchen inte avgjord och finns fortfarande kvar att spela på om ni missat det, är Mousesports-spelet på Betway. Bara gå in på min twitter eller kolla mina tidigare inlägg här som heter "Ropz vs Dreamhack Marseille".

EnVy - Grupp A

Dreamhack Marseille börjar imorgon, kändes som det var ett tag sen där alla topplag är med och är en otrolig intressant turnering, inte minst i just grupp A. Det första laget vi har är FaZe, stjärnlaget som inte alls har imponerat alls som många i början förutspådde. Det brukar dock bli fiasko när man har fyra stjärnor i samma lag, man har försökt i det flesta esporter att lägga denna strategi och det är ett fåtal gånger projektet har lyckats. Man kan nästan se nu att FaZe har misslyckats, man är inte nöjd med vad man åstadkommit hittills. Nu har man också tappat Olofmeister och fått in Xizt, är inte heller något inhopp som jag gissar att FaZe inte gjorde pga man ville ha Xizt, man hade helt enkelt inte något annat att välja på. Men nu är Xizt fri från rollen som IGL och vem vet, han kanske börjar glänsa i denna nya rollen. Även om han inte gjort bort sig sen lagbytet har han inte gjort något stort avtryck i laget, jag tror helt enkelt FaZe kommer få ännu en tråkig turnering resultatmässigt.

Det andra laget i gruppen är G2, ännu ett lag som har nyss kommit igenom med ett spelarbyte. Man har tagit in Mixwell istället för Shox, tror även här att det inte är något positivt byte. Shox som enligt mig var hela grunden för G2 har försvunnit, man har ersatt honom med Mixwell. En spelare som är duktig med vapnet men saknar rutinen vilket man kan se i många val han gör som inte många semi-proffs ens gör. Lägg därtill att han inte har franska som förstaspråk, även om han kan förstå och delvis tala det kommer det även bli många missar när man saknar tryggheten i Shox. Det har man även sett på deras resultat efter bytet, vilket inte har imponerat.

Tredje laget är Cloud9, de som har tappat Stewie till SK och fått in FNS som IGL. Här har man också tappat sin grund i laget när Stewie lämnade. Är dock inte lika negativ till detta bytet som jag är till FaZe och G2, men ser ingen förbättring heller. Man kommer bli sämre av detta spelarbyte, det är en unik tid i CS-historian. En av många rostermanias som har hänt tror jag detta är den som blivit den sämsta, för alla parter. Tycker faktiskt inget lag har blivit bättre med alla spelarbyten som skett förutom något undantag. Det gör helt enkelt att lag som hållit ihop länge kommer automatisk kommer klättra uppåt, inte pga de lagen har blivit bättre utan att de flesta har blivit sämre. Här tror jag Mousesports och Fnatic kommer få en skjuss uppåt och prestera, är en av de få lagen som kunnat hålla ihop senaste månaderna. Även om Astralis gjort ett spelarbyte tror jag de är det enda laget som skulle kunna bli bättre nu, de kommer hålla en bra nivå fortfarande.

EnVy är det sista laget i gruppen, det laget vi har lagt vårat förtroende på. EnVy är ett lag som är sämre teoretiskt än de andra laget, men de har hittat någon väldigt bra topp just nu i sin form inför Dreamhack Marseille som jag tror man behöver. Man förlorade visserliogen 2-0 mot BIG men om man kollar resultaten innan det blir man imponerad. Förlust med 1-2 mot SS, 1-1 i ESL mot ett riktigt bra Fnatic, 2-0 mot AGO samt 2-0 mot NiP innan det. Detta är helt klart ett riskfyllt spel, men att vi får 34x pengarna på att man vinner denna grupp är alldeles för högt, det är synd att det inte finns något spel där man kan spela på att dem skall endast avancera från gruppen. Då hade vi kunnat fått ett mindre riskfyllt spel till ett underbart odds. Men som sagt, variansen på högrisk-spel kommer att vara där, men långsiktigt kommer detta spel vara bättre, bara man är beredd på oddsen när man lägger spelet.

Spel: EnVy att vinna grupp A

Spelstopp: 2018-04-18 10:00

Liga: Dreamhack Marseille

Bolag: bet365

Värdering: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt