Speltips: Spelarbyte ger Astralis magisk form

G2 vinner igår med 16-2 och vårat spel till G2 -3,5 på förra spelet rättar vi till vinst. Framtiden för mitt CoD-bettande är just nu väldigt oviss, trodde aldrig jag skulle säga det. Ligger just nu faktiskt minus totalt i år på CoD vilket har aldrig hänt förut, nu har en ny uppdatering kommit ut där hela spelet har förändras igen. Om man gör analyserna rätt är det en guldgruva, annars tvärtom. Frågan är om inte denna förändring är lite för svåranalyserad, men som förut när jag tycker en match är väldigt svår att analysera och oddsen är högt på andra sidan får man gå på det. Får gå igenom allt i veckan och under helgen, jag måste förbättra mina CoD-spel som är hemmamarknaden. Nu till CS!

Astralis - NaVi

Det var ett tag sen nu när Kjaerbye väljer att lämna Astralis och Magisk fyller hans tomrum. Skrev tidigare att Astralis är ett väldigt enkelt lag att fylla en plats i som vi sett förut när man behövt fylla en plats när spelare inte kunnat närvara under matcher, se t.ex Dennis under BLAST Pro Series. De har gått ännu bättre än vad jag trodde från start, Astralis är otroligt jämna i sina resultat vilket få lyckas med. De har ett enormt bra trackrecord om man kollar deras matcher efter spelarbytet, man tappar visserligen en karta under dubbelmötet under ESL men kommer inte lägga någon jättevärdering i dem undantagsmatcherna för Astralis. Det är omöjligt att undvika dessa förluster i CS och man kan faktiskt räkna in 22 spelade kartor sedan den 21 mars, av dom är tre kartor rättade som förlust. Då är en av dessa förluster i övertid mot HellRaisers, en är 16-10 förlusten mot AGO samt 16-14 förlusten mot Mousesports. De är en otrolig form som vi fortsätter att hänga på till relativt höga odds.

Enligt många säkra källor är NaVi mentalt inte i det bästa skicket, S1mple har velat gå över och bilda ett världslag som skulle bli de bästa internationella spelarna världen över i samma lag. NaVi ska ha nekat övergången när S1mple ville gå över, medspelarna vet självklart om detta och jag tror det tär på laget och förtroendet för varandra. Det är nu även online där NaVi inte presterar som man gör på LAN, man är även osäker vad laget kommer göra i framtiden med S1mples begäran med lagbyte. De har en helt okej form senaste tio matcherna för att vara NaVi, men de ska inte stoppa ett Astralis som visar sådan styrka som man gör just nu.

Spel: Astralis -3,5 (map1) @ 1.952

Spelstopp: 2018-04-11 19:15

Liga: ESL Europe

Bolag: Pinnacle

Units: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt