Speltips: Avgörande match i CWL

Mitt förra inlägg rättas som förlust, förvånad hur EnVy hamnat i någon form av formsvacka. Man får ett styrkebesked när man vinner över LG igår natt, men känns endast som Luminosity och Rise Nation har en hög lägsta nivå just nu. Men onlineligan är snart slut och vi siktar mot en sista omgång i division B.

Splyce - eUnited

Jag har varit väldigt hård mot eUnited senaste veckorna, vilket totalt har gett frukt men man har gjort någon mirakelvändning senaste veckan. Man har vunnit mirakelmatcher och står nu inför sista omgången och man har sitt öde i sin egen hand, efter hjälp från andra lag under veckan. Man möter Splyce, som ligger i exakt samma situation som man själv gör. Vinner Splyce denna match går man vidare till slutspel och eUnited missar slutspel, om eUnited vinner denna match går dom vidare och Splyce går inte vidare. Detta är den absolut roligaste matchen vi har haft på hela säsongen, båda lagen hade varit väldigt besviken om man på förhand fick reda på om man missade slutspelet. Splyce har ändå bevisat efter sin match mot EnVy att man kan vinna över topplagen och inte bara få med sig en respawn och vinna SNDs vilket är ett väldigt stort styrkebesked. Senaste matchen för eUnited var mot Evil Geniuses, som nyligen blev det första och enda laget att förlora mot jumbon Epsilon, eUnited vann mot Evil Geniuses men det var inte direkt något styrkebesked som lag med den vinsten. Man förlorar första HP med över 100 poäng, lyckas vinna 6-5 på SND och sedan vinner man CTF i OT. Man lyckas sedan vinna en väldigt jämn karta fyra för att få med sig segern mot ett lag som förlorat mot ett flopplag som Epsilon.

Momentum är en enorm del i Call of Duty, kanske den absolut största. Får man med sig självförtroende inför en match mot ett lag som tvivlar på sig själva har man en säker vinst. Splyce har bevisat för sig själv att man kan prestera mot topplagen, även om eUnited har höjt sig senaste veckan är man inte ett topplag. Nu gäller det, eUnited har bevisat förut att man tappat enorma ledningar som ska vara omöjliga att förlora. Splyce har självförtroendet inför den här avgörande matchen.

Spel: Splyce @ 1.90

Spelstopp: 2018-03-22 22:30

Liga: CWL Global League

Bolag: bet365

Units: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt