Speltips: Jumbon överraskar

Luminosity vinner alla tre respawns och lämnar endast SND till eUnited och vinner 3-1 och spelet är inne. EnVy-spelet spelas inatt om ni inte lagt det ännu. Gå då in på min twitter och kolla in det spelet, det spelas en del matcher idag utöver det spelet i CWL, där jag tror jag funnit ännu ett kap.

Under gårdagens matcher fick vi se ett Luminosity vinna 3-1 ganska övertygande mot eUnited och det spelet gick in. Vi hade även Epsilon som hitills inte vunnit en enda match möta serieledarna Luminosity i den andra matchen under kvällen. Där blev det otroligt jämnt där vi såg Epsilon förlora 3-2 sista kartan, vad man kan säga är man tog en hardpoint med ganska stora siffror. Man förlorade de andra två respawnsen ganska rejält och vann även en snd 6-1. Detta efter Reedy har hoppat in i Epsilon-linan, en riktig veteran i den europeeiska CoD-scenen. Det är det jag tror Epsilon behöver, man har en linup med relativt nya spelare, där man är kända för att spela spelet mer än alla andra och har inviduellt potential spelare till spelare men tappar i det organiserade spelet.

Man mötte FaZe innan matchen mot LG där man förlorade med ganska klara siffror 3-0, det man ska ha i åtanke att dessa två lag som man ändå fick två kartor och sex förlorande kartor är att FaZe och LG är på en annan nivå än vad eUnited är just nu. Efter gårdagens 3-1 förlust mot LG måste eUnited nästan vinna samtliga resterande matcher för att kunna klättra i tabellen, här möter man ett lag som lyckades vinna en respawn mot LG som man själv inte lyckades med igår. Man kan tro att Epsilon inte har något att spela för då det kommer spela för att hålla kvar platsen nästa säsong, man kan anta att tanken är att Reedy ska bli bli en långsiktig spelare för just Epsilon. Man kommer ta varenda match resten av säsongen för att få så bra träning som möjligt med den nya lineupen som möjligt för att lyckas att hålla sig kvar. Att man inte lyckas ta en enda map denna match ser jag som väldigt mycket högre sannolikhet än 50% och vi får 2.02. Jag väljer dock att hålla nere insatsen eftersom eUnited och framförallt Clayster alltid presterar när det väl gäller.

Om det skulle bli så att Epsilon går och vinner detta, vilket inte är väldigt troligt men jag tror inte det är helt omöjligt. Då kommer det finnas enorm värde på eUnited - UNILAD senare under kvällen, även EnVy - eUnited som vi redan spelat på. Kommer bevaka denna matchen och det kan hända att vi refillar efter denna match.

Spel: Epsilon +2,5

Liga: CWL Global League

Bolag: Pinnacle

Units: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt