Speltips: Återigen ligger förtroendet på Mousesports

En vinst och en förlust börjar vi ELEAGUE med, totalt +1,12 units. Jag måste kolla upp det, men tror jag lagt upp emot 8-10 spel när Mousesports varit med i matchen och aldrig förlorat, måste dubbelkolla det men en riktigt bra avkastning har jag fått på det laget. Jag säger som någon klok gubbe, "Never change a winning concept" och fortsätter med Mousesports.

Mousesports fortsätter att imponera, man har en sådan otrolig högstanivå att man är ett av de bästa lagen i världen när man spelar bra. Oskar gjorde en monsterinsats och avslutar matchen, mot ett Astralis med stjärnspelaren tillbaka 26-4. Man kan tro att man endast vann denna matchen pga Oskar hade en bra match och Astralis hade någon som höll dom tillbaka, man spelade helt enkelt ut Astralis denna matchen. Astralis hade alla spelare i sitt lag på 8-10 kills, dom höll egentligen inte Mousesports nivå denna matchen. Det enda frågetecknet i Mousesports just nu är ChrisJ, han är väldigt ojämn och har ibland riktigt bra kartor och ibland missar han väldigt enkla skott.

SK har ett väldigt intressant läge, de har bara kört med Felps två dagar innan detta eventet då de har varit låsta med Boltz i de flesta av deras matcher senaste månaderna. Det händer ofta att folk som är vana att spela mot en lina där en spelare blir utbytt kan få någon form av överraskningsfaktor där laget har en förstamånad där man springer igenom all motstånd innan motståndarna hinner titta och analysera hur laget spelar nu. Den andra möjliga scenariot som kan hända är att det blir tvärtom, spelare kör olika saker när dom förväntar sig i muskelminnet att sina lagspelare ska stå på positioner dom inte längre gör när man byter ut en spelare. Jag kollade SK's första match igår mot Space Soldiers som man ska vinna enkelt över och det såg inte stabilt ut. Är egentligen lite tidigt att säga med bara en match men jag tror man behöver lite mer tid.

Spel: Mousesports -2,5 @ 2.74

Spelstopp: 2018-01-20 21:00

Liga: ELEAGUE Major

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt