Speltips: Clayster i New Orleans

Nytt spel inför CWL New Orleans, med en lite annorlunda inlägg och analys av spelet. Det kommer bli en liten historialektion om Call of Duty, som är relevant för detta spelet. Det handlar om den troligtvis om en av de mest inspirerande esportutövarna vi har i världen, eUniteds Clayster. Man placerade sig på en andra plats under Northern Arena efter förlorat mot Luminosity i finalen, en final som man faktiskt var bättre men hade marginalerna mot sig rejält. Man kommer även från en 5/6e plats på första eventet, CWL Dallas. Man såg väldigt mycket starkare ut under Northern Arena än vad man gjorde på CWL Dallas, vilket man kan se efter man förlorade mot FaZe 3-1 för att sedan dominera dom på Northern Arena med 3-1. För att förstå hur det lagen som har Clayster som kapten måste man ha lite bakrundsmaterial på vad han är för spelare och karaktär.

Clayster är en av dom spelarna som varit med längst, han var väldigt duktig under säsongen MW2 (2009), CoD som esport hade dock inte slagit igenom på samma sätt som det har idag. Han bestämde sig då för att fokusera på sina studier och kom tillbaka till spelet på Black Ops 2, Clayster som har diagnosen ADD är en av de absolut intressantaste esportutövarna vi har som är aktiva idag. Under Black Ops 2 började han längst ner, jobbade sig upp och tog upp tre personer och grindade spelet och lyckades få en top 24 plats på Champs. Efter imponerat på många fick han chansen att gå med CompleXity (Senare Evil Geniuses), Fariko.Impact var helt oslagbara under större delarna av BO2 tills Clayster kom in i CompleXity, man gick senare och vann 7 av de 8 kommande eventen, man gick in i Call of Duty Ghosts och vann första turneringen, Clayster spelade bra och blev från ingenstans droppad ur laget, laget som var nästintill oslagbara och var det bästa laget i Call of Dutys historia. Argumentet var att Claysters udda personlighet inte passade in i gruppen och av personlighetsmässiga skäl om att dom inte gillade Clayster fick han åka iväg. Detta skulle bli Claysters rykte i framtiden, att han socialt inte var någon att ha i laget. Han fick sedan chansen med Team Kaliber och gick till nästa turnering till finalen mot laget som hade droppat honom, CompleXity. Man förlorar, han splittar upp från Team Kaliber och börjar sedan gå med i olika lag men inget fungerar och han byts ut gång på gång i olika former, han går med i OpTic inför CoD Champs 2014 och lät sig ännu en gång se sig besegrade då man slutar på en tredje plats och Clayster få se CompleXity återigen bevisa att man inte behövde honom och vinner eventet. Han får dock en liten revansch genom att prestera enormt bra under esportens första X-Games där han går och vinner guld, men får återigen se sig besegrad av CompleXity igen på MLG Anaheim några veckor senare. Han blir dock sedan droppad ännu en gång och hamnar i samma situation som efter Team Kaliber, han går med i några lag och blir utbytt tills han hamnar i Denial under Cod Champs 2015, han blir MVP för hela turneringen och får sin hela revansch han alltid eftersökte, han vinner CoD champs 2015.

För att inte bli för långrandig har han aldrig även trots detta blivit erkänd som den toppspelaren han är, vad det beror på, vet jag faktiskt inte. Han kommer väl helt enkelt inte överens med de flesta av toppspelarna i Call of Duty, efter alla motgångar han har som CoD-spelare har han blivit dubbelt så bra. Någon med en sådan vilja har jag nog aldrig sätt förut, han har senaste åren fått en ny strategi i sin karriär. Han kontaktar en organisation för att göra ett lag, tar upp tre relativt okända spelare med ett enda krav: Spela CoD tills du däckar, sen gör du om det igen, igen och igen. Det har han även gjort detta år och plockat upp Silly, Arcitys och Prestinni, jämföra detta spelare med topplagen i de andra lagen i världen blir rätt skrattretande för eUniteds räkning. Clayster själv bevisar dock att vilja går före talang, om man vill dubbelt så mycket. Man blir bara bättre och bättre när spelet är ute, Clayster uppfattar Call of Dutys förändringar Snabbare än någon annan och med sin spelstil man har och så mycket som man spelar spelar det ingen roll om man inte har någon Scump eller Formal, man vinner ändå.

Detta är bara en liten text om Claysters bakrund, finns ingen person som utövar esport som jag hellre vill ska vinna. Även om han har många fans idag förstår inte de flesta hur stor denna person verkligen är, misstänker att man kommer förstå hans storhet när han väl lägger av. Att få eUnited att vinna eventet (förutom OpTic) till 7.50 är alldeles för högt.

Spel: Spel utan OpTic Gaming (eUnited) @ 7.5

Spelstopp: 2018-01-12 19:00

Liga: CWL New Orleans

Bolag: bet365

Units: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt