Speltips: Astralis utan Device

Första CoD-eventet är över, vi fick se vårat spel på Fältet vs OpTic @ 2.25 då OpTic slutar på en tredje plats. Vi fick se en ROI på 137% och då medräknad en 19.0 oddsare som vi missade. Bra start, hade önskat att jag kunde lägga fler spel men var iväg under hela fredagkvällen som jag inte kunde ställa in. Vi siktar sedan in på CWL Montreal som redan spelas nu i helgen. Nu till dagens spel, som inte är Call of Duty, vi är tillbaka på Counter Strike.

Cloud9 - Astralis

Ännu en onlineliga har kommit till sitt slut och vi har nu ECS Finals att se fram emot, de bästa lagen har varit med i ligan och åtta lag har kvalificerat sig hit. De första man ser är att faktiskt världsettan och kanske världens bästa lag genom tiderna SK inte lyckas ta sig hit, de slutar på en femte plats på samma plats som Liquid fast med sämre mapskillnad. De senaste vi har sett på LAN från Cloud9 är IEM Oakland där man imponerande mot de bra lagen och floppade mot de sämre lagen. Man lyckades faktiskt slå SK och Astralis i gruppen när man sedan förlorar mot EnVy och NiP, man lyckas sedan vinna över Gambit i kvartsfinal och åker ut mot FaZe i semi. Man har nu haft en väldigt lång månad med några onlinematcher och från en vinst i CyberPower, en relativt liten turnering i USA. Man har en bra form och har bevisat att man är duktig mot Astralis förut, nu spelar man även med en standin istället för sin absolut bästa spelare Device. Man är antagligen väldigt spelsugna på ett stort event igen och här bör man inte förlora mot ett Astralis ur form med en standin.

Astralis har haft det enormt tufft sen deras andra plats på BLAST Pro Series med Dennis, man gör en av årets sämsta prestationer under ESL Pro Finals där man förlorar samtliga matcher man spelar förutom en, mot Luminosity. Man förlorar mot lag som Liquid och HellRaisers där vi fick se ett smakprov på hur man spelar med Rubino istället för Device, det är ingen Dennis-faktor i detta laget. Det är troligt att man inte ligger på den bästa psykiska nivån med ett sådant nederlag så sent som en vecka sedan, den enda jag oroar mig för är Skadoodle som spelar väldigt ojämnt, om han har en dålig karta kan detta spelet bli svårt. Det finns dock en hel del värde i spelet och man bara ska vinna denna match.

Spel: Cloud9 @ 2.10

Spelstopp: 2017-12-15 20:00

Liga: ECS Finals

Bolag: bet365

Units: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt