Speltips: OpTic floppar under CWL Dallas

Äntligen är Call of Duty säsongen igång, det är här jag bör ha de bästa spelen och bäst insyn. CWL Dallas är första stora turneringen för spelet, som är Call of Duty World War II. Spelet har varit ute en månad och finns inte jättemycket att gå på, det som har spelats har varit onlineturneringar för propoints inför detta event. OpTic är med och har deras drömlina som kanske är dom fyra bästa Call of Duty spelarna genom tiderna ihopsatta i ett lag, de har precis vunnit World Champs på förgående spel och är solklara favoriter på detta event, som de har varit senaste två åren. Skillnaden i år är att spelet är på marken igen, då förgående spel har man kunnat "flyga" som gjort att det är för mycket marginaler och skillgapen har inte varit superhög senaste tre åren. Man ska komma ihåg att Call of Duty när det spelas på marken är det otrolig skillgap mellan de högsta lagen, vi kan se att samma lag och spelare är i toppen år efter år trots att nya spel kommer ut.

Jag trodde rent spontant att bolagen och marknaden skulle underskatta hur bra OpTic kommer vara nu när spelet är på marken igen då deras resultat inte har varit superdominerande i luften. OpTic bör som lägst vinna varannan turnering som är stora/viktiga under 2018, de är så dominerande dom är. Man kan kolla på spelen på marken under förgående år och under dessa åren var det inte ovanligt att ett lag vinner åtta turneringar irad som t.ex Evil Geniuses under Ghosts och Impact/Evil Geniuses under BO2. De enda turneringarna man har att gå på är 2000k seriesen som spelats fyra söndagar. Där har OpTic gått vinnande ur tre av dom, man ska dock ha i åtanke att detta är online i USA. Här spelar det stor roll om man bor på östra eller västra kusten och de kan faktsikt ha en avgörande roll på var ditt lag bor. Här ser jag faktiskt att OpTic har ett övertag, man har sina spelare och sina host i Chicago och i Los Angeles och man kan då välja sin host på var motståndarna bor, man kan även sätta sin spelare som bor längst ifrån på host och man kommer aldrig vara superdåliga när motståndarna har host då minst två personer kommer bo relativt nära moståndarna. Detta är rent tävlingsmässigt en ren katastrof, man ska egentligen spela på dedikerade servrar men de servrarna har varit nere under dessa turneringar och därför har OpTic haft ett övertag på sina moståndare. Att spelet också endast varit ute en månad gör att man inte har kunnat använda sin råa talang som man har lika mycket som efter några månader in i spelet, motståndarna har helt enkelt kunnat spela mer än OpTic under den första månaden. Oddsen är också väldigt höga och detta är även det ett rent bjudodds.

Jag väljer att hålla nere insatsen ändå då OpTic har de fyra absolut bästa spelarna i världen, men att OpTic INTE vinner eventet till 2.25 är helt enkelt väldigt högt såhär tidigt in i spelet.

Spel: Fältet @ 2.25

Spelstopp: 2017-12-08 16:00

Liga: CWL Dallas

Bolag: bet365

Units: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt