Speltips: Misfits underskattade i slutspelet

ESL Pro League Finals gruppspel är avgjort, har varit en otrolig intressant turnering måste jag säga. Många oväntade resultat som alltid, men man fick en bra vägledning här på hur bra lagen faktiskt var efter senaste månadernas turnering och spel. Många frågetecken låg på NiP efter deras vinst från IEM Oakland, det verkar ha varit ett undantag och man imponerar inte alls denna turneringen heller, även Fnatic var intressant då de har spelat enormt bra online och inte spelat på LAN på ett tag, de imponerade väldigt mycket och började med att slå FaZe i deras debutmatch och förlorade endast en karta, deras problem under turneringen har dock varit att de har gått till overtime. Kolla min profil under morgondagen, misstänker att de kan komma ett par attraktiva odds.

Misfits - HellRaisers

Ett lag som jag haft låga förväntningar på är Misfits, trodde de inte alls skulle ha en chans i den så stjärnspäckad turnering som denna faktiskt är. Men man slog mig med häpnad och lyckades kvala till slutspelet där man möter HellRaisers som också har slagit mina förväntningar. Man gick 3-2 i gruppspel som räckte för en sista plats i grupp B, förlusterna kom mot SK och OpTic. Misfits svaghet är att man förlitar sig väldigt mycket på lagets AWP, Shahzam, om han spelar bra så är man enormt svårslagna. Han har även en väldigt hög lägstanivå vilket är den viktigaste egenskapen du kan ha inom CS. Att Shahzam ska spela dåligt båda kartorna ser jag som väldigt osannolikt, jag tror inte att HellRaisers sitter en sådan kvalité att man lyckas ta en karta när han spelar som han har potential att ha.

HellRaisers har även förvånat mig under turneringens gång, man lyckas faktiskt vinna över lag som Fnatic och Astralis och slutar på en andra plats i grupp A. Man är dock fortfarande ojämna och förlorar mot ett lag som Luminosity, man har också en ganska ojämn mappool, man har ett par favoritkartor som man är enormt duktiga på men även många som de är mindre bra på. När man möter en veteran och IGL i SeanGares kommer detta straffa sig.

Denna match är mycket jämnare än vad oddsen visar, detta är ett bjudodds. Jag väljer att lägga in spelet direkt men kan vara värt att uppdatera Pinnacle under morgondagen för att se deras lina på detta spelet. Jag betvivlar dock att den kommer ligga högre än vad Coolbet gör här. EDIT: Spelet har gått ner i odds, finns dock på Misfits rak på Pinnacle till @ 2.64.

Spel: Misfits +1,5 @ 1.57

Spelstopp: 2017-12-08 19:50

Liga: ESL Pro League Finals

Bolag: Coolbet

Units: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt