Speltips: NiP siktar på att bli serieledare

ESL Pro League finalerna har börjat väldigt dåligt, Liquid spelar med Zews istället för Steel som har en stor påverkan på hur spelet blev. Vi får en till stolpe ut när Luminosity vinner i overtime mot HellRaisers. Bättre gick det för vårt senaste speltips, NiP vinner mot OpTic och spelet hittar hem. Jag lägger mitt förtroende hos NiP imorgon med.

NiP såg ganska skakiga ut mot OpTic, man tar en 5-1 ledning och tappar sju rundor irad till 8-5, man lyckas dock vinna efter en frustrerande och lång karta. En sak man fått ofta hör när det gäller Draken, lagets AWP är att han missar de enkla skotten och sätter det riktigt svåra. Det stämde denna matchen, man håller på att förlora kartan när Draken missar fyra enkla AWP skott irad och sen går OpTic iväg med rundan. I face-camen efteråt såg han ganska nere ut och jag trodde det inte alls såg ut som att det skulle gå hem då han är en viktig pelare i laget. En livsviktig och snabb timeout tas då ut av NiP som verkligen kunde samla Draken och NiP ihop och någon runda senare visar Draken att han är mer rutinerad än vad många tror och gör en ace och är en stor anledning att man vann hela matchen. Var en jobbig första match av turneringen och jag hoppas man är mer varma i kläderna imorgon då det bjuds på ett bättre motstånd.

North är faktiskt väldigt underskattade, jag förstår inte varför man inte kan leverera med dom spelarna i laget. North är väldigt ojämna och man kan inte få någon ganska hög nivå i sitt spel, man har dock haft det ganska lätt för NiP historiskt online. Man har hamnat i någon form av formsvacka, man har inte vunnit en enda karta senaste åtta. Man förlorade också under dessa matcher mot NiP på Train med hela 16-2. Innan det har man inte heller imponerat och knappt vunnit över något bra lag på länge, man vann dock båda kartorna i dubbelmötet under ESL online. Är dock ett helt annat NiP man möter idag, jag tror man kan samla ihop sig och vinna detta.

Spel: NiP @ 2.25

Spelstopp: 2017-12-06 18:30

Liga: ESL Pro League Finals

Bolag: Unibet

Units: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt