Speltips: OpTic förlorar Overpass

Idag tror jag hittat ett riktigt bra spel för inatt, är fortfarande lite inaktiv som ni ser och väntar fortfarande in första december då jag kommer hålla på med bettingen i princip på heltid. Kommer mer spel i spelboken och fler inlägg också. Samtidigt som Call of Duty-säsongen börjar där jag har min absolut största styrka. Nu till nattens spel.

SK - OpTic

SK är trea i världen enligt den officiella rankingen, världsetta enligt mig. Deras enda problem just nu är att Boltz inte kan spela online med laget pga rosterlock. Han är fortfarande kontrakterad till Immortals och kommer inte lira i kvällens match. Jag tror och hoppas på att det är felps som kommer vara den femte spelaren, som ännu inte är annonserad. Vissa anser detta är ett riskabelt bet då jag spelar på ett lag som inte annonserat deras femte spelare. Men man måste ha i åtanke att kartan man spelar är Overpass, SK absolut bästa karta. En spelare bör inte vara någon jätteskillnad när det är sådan stor skillnad på dessa lag, speciellt om det är felps som det är vana att spela med tidigare. SK har haft en ganska dålig svacka just nu, mycket pga man spelat med inhoppare istället för sina riktiga spelare. Man har dock förlorat mot bättre lag än OpTic, även inte på kartor dom är lika bra på som Overpass. Om det är felps eller dead som hoppar in ligger det megavärde i detta spel, om det är någon annan anser jag värdet fortfarande finns men inte lika mycket. Om ni vill ha mindre risk, håll er uppdaterade om vem som spelar och förhoppningsvis hinner ni innan oddsdroppet kommer, men andra bolag än Pinnacle ligger betydligt lägre så det är bara här ni kan fånga oddset vilket kommer bli svårt. Om ni lyckas är det minst 4/5 units på detta odds, om felps eller dead spelar.

OpTic har en väldigt bra form just nu, man vann dubbelmötet mot Cloud9 vilket är imponerande. Man förlorar dock mot lag man absolut inte ska förlora mot, som t.ex Space Soldiers och möjligtvis EnVy. Man har Overpass som en av sina bästa kartor i mappoolen. Man är dock inte ens nära SK som lag, man är stort beroende av att Magisk presterar väldigt bra, vilket man inte ofta kan göra mot ett lag som SK som går mot de mindre bra lagen.

Spel: SK -2,5 Overpass (Map2) @ 1.81

Spelstopp: 2017-11-12 03:00

Liga: ESL Pro League

Bolag: Pinnacle

Units: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt