Speltips: Virtus.Pro formsvacka fortsätter

Cloud9 gör jobbet och vinner i overtime i karta tre och går och vinner Dreamhack Denver. Det vi kan ta med oss från turneringen är att Mousesports verkligen tagit en ny nivå i sitt spel, man var egentligen det bättre laget igår och Ropz har verkligen kommit in i sin potential. Han får de allra viktigaste killsen i sitt lag och i de flesta fallen flest också, tror Mousesports kommer vara underskattade i framtiden, höll ett öga på deras matcher för att få fina spel i framtiden.

Imorgon börjar EPICENTER 2017, väldigt stjärnspäckad turnering där dem bästa lagen just nu är med. Gruppspelet spelas två grupper. Grupp A består av: Gambit, SK, Virtus.Pro, FaZe vilket måste anses som den lättare gruppen just nu. Grupp B består av: Liquid, North, G2, Astralis vilket är dödens grupp, känner verkligen att alla kan vinna över alla och ska bli väldigt intressant vilka som går vidare från grupp B.

Spelet kommer ligga på SK - Virtus.Pro, en väldigt intressant match att börja turneringen med. SK måste vinna känns det som, finns inte på kartan att Virtus.Pro som är i deras livs sämsta form ska kunna gå segrande här. SK är inte i samma form som det var förut, men är fortfarande däruppe med dom bästa.

SK kortsiktiga form är väl godkänd, man har presterat både i ESL Pro League och i ECS. Man presterar inte supebra men man gör det man kan beräkna av ett lag som SK, finns faktiskt inte mycket mer att säga just nu.

Virtus.Pro är i princip hela anledningen varför detta spelet är såpass bra som det är, man är helt katastrofala just nu. Vissa av dessa matcher kan vara pga man prioriterar annat, men jag tycker faktiskt inte det är någon ursäkt. Man bara ska vara bättre än dessa lag man konstant förlorar mot vilket kanske inte endast är en formsvacka, jag tror det är en början på en längre nedgång och man måste göra åtgärder innan det vänder. Man har förlorat senaste veckorna mot lag som Nexus, VenatoreS, AGO och Japaleno. Man tappar även kartor mot sämre lag och oddsen är helt enkelt för höga.

Spel: SK -1,5 @ 1,95

Spelstopp: 2017-10-24 10:00

Liga: EPICENTER

Bolag: Coolbet

Units: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt