Speltips: Mer till söndag - Saints-Redskins

Lassar på med ännu ett speltips till söndagens matcher och en finfin match i New Orleans Saints (7-2) mot Washington Redskins (4-5)

Tagit ett tidigt spel i denna match och det är Saints Över 29.5 poäng @1.87 hos 888.com med 8 u.

Saints som i någon mening är NFLs hetaste lag just nu (tillsammans med Eagles) krossade Bills förra veckan (47-10) och tog sin 7e raka seger och tystade därmed de tvivlare som ännu inte köpt hur bra laget faktiskt här. Man sprang in smått sjuka 6 TDs och hade nästan 300 rushing yards sammanlagt. Siffrorna i sig är sjuka men för att vara Saints är det nästan ännu sjukare. Ett lag som alltid vunnit mest framgång genom sitt passningsspel och QB Drew Brees har helt plötsligt blivit ett lika farligt lag genom att springa bollen. Det hade kanske känts naturligt om Brees börjat bli äldre och ”backat” i sin karriär men så är inte fallet. Brees ser fortfarande lika pricksäker ut i sin ficka och sprider bollen perfekt när det krävs. Detta gör Saints offensiv otroligt läskig att möta och sjukt svåra att planera en effektiv defensiv spelplan mot. Går Redskins in 100% och försöker stoppa springspelet här kommer man bli slaktade genom luften och gör man det andra (Stänger ner passpelet) kommer Saints springa bollen lika effektivt som mot Bills. Med andra ord en riktigt mardröm att möta Saints just nu som inte nog med att man presterar bra offensivt också varit ett av NFLs bästa lag defensivt sedan vecka 3 (i samband med att deras 7-matchers win-streak började). Finns en del skador man bör ta till sig i denna matchen, främst i Saints defensiv där DE Cam Jordan är tveksam till spel här, detsamma gäller för Safety Kenny Vaccaro samt LB AJ Klein. Främst tappet av Cam Jordan vore väldigt tungt då han varit en av Saints bästa spelare i defensiven i år med bland annat 7 sacks. Tror dock man klarar sig relativt bra även om några spelare fattas i defensiven, känslan är att man har sånt momentum just nu att det krävs mer än så för att få stopp på Saints.

Redskins i sin tur är kanske de lag i NFL som imponerat mest på mig. Man har drabbats av löjligt mycket skador under året på nyckelpositioner både i offensiven och i defensiven men ändå gjort starka, inspirerade prestationer men ofta fallit på målsnöret. Förvisso lyckades man slå Seahawks i Seattle för två omgångar sen men följde upp det med en 8-poängs förlust mot Vikings nu i söndags. Absolut inget att skämmas över men tror Redskins hade velat komma ut med mer i den matchen. Bland annat släppte defensiven till 38 poäng mot Case Keenum och Vikings, Keenum som bland annat passade fram till 4 TDs, något som inte är bra även om man har många skador. Till den här matchen kommer man återigen med väldigt mycket frågetecken gällande flera spelare som är skadade. Tänker inte rabbla alla här då det känns onödigt samt är omöjligt att veta vilka som kommer spela (eller inte). Det vi kan slå fast på förhand är att Redskins kommer sakna några spelare återigen, det finns inte en chans att samtliga spelare som är tveksamma kommer att spela här, någon gör det säkert, men långtifrån alla. Kommer säkert kunna ge Saints en bra match men tror inte man hänger med hela vägen in i mål här. Till skillnad från när man slog Seahawks borta så har Saints en fungerande offensiv som gör mycket poäng (vilket Seahawks inte har), tror risken att detta blir en tight poängsnål fight känns väldigt liten.

Tror Saints kommer vinna sin åttonde raka match här. Man är ytterst starka på hemmaplan i sin dome där man allt som oftast gör bra offensiva matcher och på så vis gör det svårt för motståndarna att hänga med i ”shootouts”. Nu när defensiven steppat upp så känns uppgiften än svårare för ett Redskins som med största sannolikhet kommer sakna några pjäser återigen. Redskins kommer dock inte lägga sig ner och dö, man kommer figtha hela vägen in. Faktum kvarstår dock att man släppt in mer än 30 pinnar 3 av de 4 senaste matcherna (Eagles, Cowboys och Vikings). Saints har i sin tur gjort 30 poäng eller fler 4 av de senaste 7 matcher under sin win-streak vilket är starka papper. På grund av Saints skador i defensiven tror jag Redskins kommer kunna flytta bollen okej här ändå, man smällde in 30 poäng på Vikings i förra veckan som har ett erkänt bra defense. Därför kommer det krävas av Brees och Saints offensiv att tidigt sätta upp poäng på tavlan och sen bara låta det ticka på under hela matchen så man aldrig släpper Redskins tillräckligt nära varpå Saints Ö29.5 poäng känns som en trolig lina Saints kommer att gå över. Man är just nu en av de offensiver i NFL som är svårast att planera inför och tror det kan bli för mycket för Redskins att ta hand om. Lägg därtill att man har en defensiv som haft väldigt många turnovers de senaste 7 matcherna varpå defensiva poäng eller special teams också kan bidra till att Saints gör mer än 29.5 poäng.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.