Speltips: Mer till Söndag Broncos-Giants

Ytterligare matcher till Söndagen och nu Sunday Night Football mellan Broncos (3-1) och Giants (0-5).

Broncos är stora favoriter -11.5 och Ö/U ligger på 39 poäng.

Väljer att spela Broncos -11.5 @2.07 hos Pinnacle trots den höga linan. Kommer också ta Broncos att vinna första quarter (handicap) samt första halvlek (handicap). FH ligger på -6.5 @1.90 just nu och FQ ligger på @1.65 båda hos 888.com.

Om vi börjar med Giants så nådde deras miserabla säsong en peak förra helgen i matchen mot Chargers. Ännu en tight förlust och man fortsätter stå utan någon vinst på året men kanske mest beklämmande med den förlusten var alla skador man drog på sig och inte minst på sina WR. Superstjärnan Odell Beckham Junior är borta för resten av säsongen, WR Brandon Marshall förlorade man också för resten av säsongen och WR Dwayne Harris tappade man också för resten av säsongen, allt i en och samma match, sjukt! Lägg där till att Giants just nu enda friska WR Sterling Shepard också skadade sin fot under matchen och är ytterst tveksam till att komma till start här, räkna inte med det! Detta är fyra stycken WR som försvinner i en och samma match, inte direkt det ett lag som är 0-5 och haft stora problem i offensiven behöver i detta läge. Man har nu signat upp en rad nya WR samt uppgraderat några från sitt ”practice squad” men läget ser inte ljust ut. Som sagt hade denna offensiv under QB Eli Manning stora problem att flytta bollen innan alla dessa spelare försvann det lär knappast vara så att de skulle vara enklare nu. Det hade kunnat vara en tröst om Giants haft ett fungerande springspel men faktum är att Giants springspel är ett av ligans sämsta och när man nu går upp emot NFLs bästa rush-defense vet jag inte hur det kommer sluta.

Broncos bygger som alla vet sin framgång genom en ramstark defensiv, i år har inte varit något undantag. Man är starkare än någonsin mot springspelet och man är inte direkt kattpiss mot passningsspelet heller. På hemmaplan under de senaste åren håller man mer ofta än inte sina motståndare under 20 poäng något som får ses som ytterst sannolikt även här. Man är överlag friska på den defensiva sidan bollen och inför denna matchen kommer man från en bye-week. Så för att göra detta klart. En av NFLs bästa defensiver spelar på hemmaplan, där man mer eller mindre varit oslagbara de senaste säsongerna, mot en offensiv som tappat samtliga sina vapen på receiving-positionerna, har ett obefintligt springspel och en offensiv linje som hittills i år varit ytterst skakig och detta defense har fått förbereda sig fjorton dagar för just denna matchen. Giants kommer säkert göra några poäng men jag har på allvar svårt att se dem göra någonting över 14 pinnar här, det vore sensationellt i min mening. Så länge Broncos defensiv gör någorlunda som de brukar ska de kunna hålla Giants under 10 poäng här om de vill. Tycker nästan synd om Giants QB Eli Manning som måste känna sig hyfsat hopplös här.

Om vi nu säger att Giants landar någonstans kring 10-14 poäng betyder det att Broncos bör göra någonstans runt 24-30 pinnar så sitter spelet, något jag tror att de gör utan problem. Giants defensiv var hyllad under fjolåret men i år har de verkligen inte kommit upp i någon nivå. Man har haft oerhört svårt att stoppa springspelet i de matcher man spelat och i Broncos kommer man möta NFLs tredje bästa springanfall och RB CJ Anderson som verkligen hittat rytmen här. Lägg också till att Giants under veckan stängt av en av sina ordinarie cornerbacks Dominic Rodgers-Cromartie som inte kommer spela mot Broncos, man har också en del frågetecken kring andra defensiva spelare såsom Olivier Vernon (DE), Jonathan Casillas (LB) och Landon Collins (SS) som samtliga inte kunnat träna fullt under veckan som gått.

Nä har svårt att se någonting annat än en stor seger för Broncos här med alla parametrar inräknande. Broncos kommer ha bollen mycket och så länge inte QB Trevor Siemian och Broncos playcallers får för sig att göra en massa fuffens kommer man att pumpa in en del poäng här vad matchen lider. Förhoppningsvis håller man sig till att springa bollen mycket med CJ Anderson och undviker att ”ge bort” bollen. På så vis kommer man tugga yards sakta och trötta ut Giants något suspekta defensiv. Därefter kommer man låta sin formidabla defensiv göra livet surt för Giants kollapsade offensiv.

Broncos kommer från en Bye, har haft ögonen på denna match i 14 dagar, är friska, spelar hemma och möter ett Giants utan vinst, med massor av skador på nyckelspelare allt annat än en ”blowout” skulle mäkta förvåna mig.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt