Speltips: IND Pacers @ MIL Bucks

**Indiana Pacers (1-0) @ Milwaukee Bucks (1-0)

Milwaukee Bucks

Första matchen in the bag för Bucks och man startar som man hoppats på. Giannis Antetokounmpo visade vad han gick för och allt känns bra inför mötet med Pacers. Jag tycker dock Bucks slarvar mer än vad man borde och 21 turnovers talar för sig. Detta kommer inte funka mot Pacers som kommer slåss med Bucks om 4:e seed förhoppningsvis och Pacers kommer komma ut redo inför detta möte.

Bucks förra året var ett mediokert lag om man ser på hur många matcher man vann/förlorade. Även om det bara gått en match för laget så tycker jag man såg lite ut som förra året än. Man leder stort men tappar ledningen, man lite på att Giannis ska ordna upp allt men vad händer när han inte gör det? Denna matchup är jämn på papperet och om Bucks inte håller i bollen och håller paint lockdown kommer man få det tufft i natt. Bucks har dock ingen som riktigt kan shutdown i paint, förutom you guessed it..Giannis annars har man ingen som är stor och stark nog att kunna hålla någon av motståndarna att ta returer under korgen eller hålla de framför sig så man inte åker på en layup. Detta Bucks håller fortfarande på att komma in i ett nytt system med en ny coach, Pacers är med sin coach som varit där i flera år och spelargruppen är homogena och känner varandra utan och innan.

Dessa båda lag kan om de vill komma ut och springa järnet då det finns atetiska spelare i båda lagen, dock tror jag att Pacers kommer lura in Milwaukee i en mer lugn och organiserad matchup med post ups och spel från ´the elbow´och ner. Bucks har det svårt att försvar överhuvudtaget och om matchen blir organiserad kommer man ha det svårt i anfallet också då man inte riktigt har någon som kan sätta treor på elitnivå.

Det jag tror Bucks kommer vilja göra är att komma ut och spela ett snabbt spel där golvet är öppet och Giannis och Co kan komma ut och visa sin atletiska sida. Det är det man måste göra för att neutralisera Pacers big men.

Indiana Pacers

Detta lag kom ut och mosade ett Memphis Grizzlies som såg ut att ha tråkigt på planen men desto roligare för Pacers. Denna matchup passar Pacers bra då man har starka big men, det är dags för Myles Turner att steppa upp och ta tag i karriären och visa att han kan vara en topp big man i NBA. Bucks har väldigt svårt mot centrar överlag och jag tror att Brook Lopez/John Henson kommer vara en prime matchup för Myles och Domantas under korgen. Myles tog 8 returer förra matchen mot Memphis och Memphis har Gasol, Jaren Jackson Jr och JaMychel Green som big men och det är ett tuffare lag att möta i paint än vad Bucks ställer upp med, ja, Giannis får man kämpa emot men han är i princip den enda som tar returer i detta Bucks, Lopez t ex tog bara 3 (!) returer förra matchen mot Hornets som släppte till botten 5 mest returer av alla lag i ligan förra säsongen så om detta inte är en prime matchup för Turner och Sabonis så vet jag inte vad.

Det Pacers ska söka är väldigt mycket pick and roll mot Lopez och att man kör med Oladipo/Evans och Turner/Sabonis, detta är det enklaste sättet att få det man vill, enkla poäng nära korgen. Rotationer har aldrig varit något Bucks har varit bra och det såg inte bra ut heller mot Hornets.

Slutsats/Speltips

Då Myles Turner har en prime matchup och låg lina på både poäng och returer så kommer jag att lägga mina slantar på Över 10,5 poäng @1,81 hos Pinnacle och Över 5.5 returer @ 1,71 hos Pinnacle. Även om Turner möjligtvis kommer spela mellan 20-25 minuter så är det svårt för mig att inte se att Pacers kommer att utnyttja en så stor svaghet hos motståndarna.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt