Speltips: Eastern Conference - Analys

Basket NBA

Välkommna tillbaka till min blogg här på 1x2.se!

Jag tänkte dra igenom vad mina förväntningar och tankar är kring alla de 30 lag i ligan är, jag kommer att dela upp det i två inlägg, en East och en West.

Atlanta Hawks

Det finns inga större förväntningar på detta Hawks, man är fullt ut hängivna en rebuild i år och det var det bästa man kunde göra. Man skickade iväg Dennis Schröder till Thunder för att förhindra att han stör Trae Youngs utveckling och så startar man på ny kula. Trae Young kommer vara deras centerpiece därifrån allt kommer ske offensivt. Man har sagt inför säsongen att han har grönt ljus till allt och att spela deras unga kommer vara det viktigaste de kommande åren. Man har tvåvägsspelaren Taurean Prince som kommer spela som en 3 and D och han är troligen Hawks bästa spelare i mina ögon, han var väldigt stabil förra säsongen och visade att han kunde sänka skott från tre med jämna mellanrum (14.1ppg, 38% 3P%). Kent Bazemore var väldigt upp och ner förra året även om han på papperet ser ut att vara topp tre bästa spelarna i ATL tror jag inte han kommer att få lika mycket utrymme som t ex John Collins som har utvecklat en liten trepoängare under sommaren men han känns mer som han var förra året, ett energiknippe som kommer vara runt korgen och leta putbacks och dunkar.

Hawks har lockat till sig veteraner som VInce Carter och Cole Aldrich för att vara mentorer för de unga i laget och det tycker jag är en sund väg att gå för att utveckla den mentala aspekten hos Trae Young framförallt. Veteraner har saknats hos många lag i NBA, Sacramento försökte med det förra säsongen men jag tyckte mer att det hindrade utvecklingen hos de unga i laget, man var tvungen att dela på minuterna så mycket att det knappt blev någon speltid. Hawks däremot tar in veteraner som ska starta på bänken och spela sina 15 minuter/match och det finns inga frågetecken.

Hawks kommer vara i botten såklart, något annat kommer vara högst överraskande. Man ligger på en över/under lina på 23 vinster denna säsong. Det känns ganska rätt, runt 20-21 matcher möjlligtvis men inte mer än 23. Jag tror att detta lag kommer sätta upp ganska bra motstånd på hemmaplan då man vill visa sin publik att man kan spela attraktiv basket och fylla arenan, till stor del varför man valde att drafta Trae Young, han har tagit efter Stephan Curry i sitt spel och han blev så upphypead under sin tid i college att han var på TV nästan varje kväll på sportkanalerna och alla känner till honom nu. Atlanta var sist av alla lag i NBA när det gäller publiksnittet, man hade bara 14,409 i snitt per match, nästan 1000 personer mindre än laget på nästsista plats, Brooklyn Nets. Detta lag har inget bakom Prince, Bazemore, Collins och Young. En väldigt tunn trupp med medioker talang som bäst och om jag skulle spela på dem så är det på hemmaplan med +10-15 mot mellanlagen i ligan.

In/Ut

In: Cole Aldrich C, Vince Carter G, Daniel Hamilton G, RJ Hunter G, Alex Len C, Jeremy Lin G, Thomas Robinson F, Omari Spellman F, Trae Young G, Alex Poythress F

Ut: Kevin Cavanaugh, Malcom Deleny G, Jermey Evans F, Damon Lee G, Jaylen Morris G, Mike Muscala F, Dennis Schröder G, Isaiah Tylor G

Boston Celtics

Final-kandidater i år med några andra lag i East. Man klara sig utan sina stjärnor majoriteten av säsongen förra året och nu har man fått tillbaka dem igen, Gordon Hayward och Kyrie Irving tillbaka igen alltså och detta lag ser stacked och lovande ut, speciellt på guard/forward position.Hur Hayward, Tatum och Brown ska dela på minuterna kommer vara ett huvudbry som jag är glad över att inte ha.

Bostons kärna är deras defensiv, man spelar med hjärtat på den defensiva halvan och laget var det bästa på att försvara skott från trepoängslinjen förra året, detta kommer att fortsätta i år, man har atletiska spelare som kan täcka stora ytor och vara i passinglanes för steals. Nu får man tillbaka två av sina poänggörare och Jayson Tatum med Terry Rozier från bänken kommer Boston definitvit inte vara ett mediokert lag i den offensiva delen i år. Allt handlar om att göra offensiven till en equal opportunity offense och låta alla dela på bollen under matchens gång och utnyttja matchups, sen att Hayward/Irving har bollen i tajta matcher är en annan sak. Bänken ser skarp upp också med Terry Rozier som 6th man. Det finns inte mycket att säga mer om Celtics, det är i playoffs man ska visa igen vad man vill, grundserien är en transportsträcka.

Celtics hemma kommer alltid att vara vass, det är här man ska se upp dock tycker jag, Celtics som hemmafavorit vann spread med 21-18-2 och täckte knappt linan; -0.2 medan man hade 11-0-0 som hemmaunderdog och täckte linan med +10 då.

In/Ut

In: PJ Dozier G, Robert Wiliams F

Ut: Shane Larkin G, Greg Monroe C, Abdel Nader F, Xavier Silas G, Kadeem Allen G

Brooklyn Nets

Nets kommer nog in till denna säsongen ganska så underskattade men detta lag har förbättrat sina svagheter, iallafall ett av dem från förra säsongen vilket var returtagningen. Man har tagit in Ed Davis från Portland och Kenneth Faried från Nuggets och dessa två lever på att clean the glass. Nets har duktiga spelare och speciellt när det gäller spot up treor, man har Carroll, Harris och Crabbe som alla tre skjuter mellan 41% och 37% från tre. Nets har de senaste säsongerna varit ett bra lag på att täcka sin lina, denna säsong ser jag inget som kan stoppa dem från att göra detsamma. Förra året täckte man 58% av matcherna och man förlorade i snitt bara med -3.7 poäng, det visar på att laget är ofta med hela matchen men sviker lite i sista momentet, i år kommer man ha en frisk och hel DLo som förhoppningsvis kan kliva fram i clutch när det behövs. D'Angelo Russell är Nets bästa spelare men om han inte börjar göra upp mot 20 poäng/match så vet jag inte vad, han har möjligheten att ta över och bli Nets go to guy men kommer han klara det är frågan.

Nets ser inte märkvärdigt ut på papperet men man är ett jobbigt lag att möta, man spelar väldigt snabbt och det ger öppna ytor bakåt så som framåt. Nets svaghet i offensiven var transistion treor och det är något som man lätt bör fixa, annars tycker jag Nets ser helt okej ut framåt. I defensiven har man DeMarre Carroll som kan guarda 2-4 medans jag kan se Jarrett Allens potential som en rimprotector. Detta lag är farliga om man underskattar dem, jag kommer att titta efter detta lag ofta denna säsong, tvåsiffrigt spread bör kunna täckas och Nets var bland de bättre lagen på att täcka spread i b2b situationer.

In/Ut

In: Ed Davis F, Dzanan Musa F, Kenneth Faried F, Trevoen Graham G, Jared Dudley F, Rodoins Kurcus F, Shabazz Naiper G, Alan Williams C

Ut: Dante Cunnigham F. Jeremy Lin G, Jahlil Okafor C, Nik Stauskas G, Timofey Mozgov C

Charlotte Hornets

Hornets har fått en ny coach i James Borrego, han är ifrån Spurs-leden och har haft Gregg Popovich som mentor + får han in en spelare i Tony Parker som kan förmedla och vara en hjälpande hand när det gäller det nya systemet Borrego vill spela. Vi såg det redan i första försäsongsmatchen mot Boston att den som tar returen tar upp bollen och push in transition, detta kommer göra det enklare såklart att göra snabba poäng i kontringar. Kemba kommer kunna springa mer utan boll och en Nicolas Batum kan också visa sin courtvision med att ta upp bollen.Hornets kommer vara mer ett spelande lag under den nya coachen.

Detta lag spelade som ett 40+ vinst lag förra året men tyvärr var man för ineffektiva i slutet av matcherna och man förlorade många matcher i sista stund. Detta kommer inte hända i år, Borrego har lärts sig AOT sets från Popovich som är en vass AOT coach och majoriteten av matcherna man förlorade kommer bli vinster, både Parker och Walker är clutch som kommer få chansen alltsom oftast..

Man har långa försvare i Batum och Kidd-Gilchrist båda kan försvara guards och forwards på en hög nivå medan Williams och Lamb kommer vara spot up shooters for days när Walker kollapsar defensiven. Charlotte kommer troligen slåss om sista playoffplatsen som förra säsongen.

Jag tror på Hornets denna säsong, jag har ett spel ute redan med Hornets över 35.5 vinster denna säsong hos Coolbet.

In/Ut

In: Devonte Graham G, Willy Hernangomez C, Tony Parker G,

Ut: Micheal Carter-Williams G, Trevoen Graham G, Johnny O´Bryant lll F, Julyn Stone G

Chicago Bulls

Bulls har ett ungt spännande lag som kan vara med och fightas om någonting om några år, Lauri Markkanen var ett utropstecken i sin rookie säsong då han bombade från trepoängslinjen rekord mycket för en rookie (36% på 5.9 3PA). Han visade också att han kunde slåss med de stora grabbarna under korgen och snittade lagbäst 7.5 returer/match. Inför denna säsong har man gjort detta lag ännu mer anfallsglatt, Jabari Parker från Bucks har anslutit i free agency medan man får tillbaka en Zach Lavine som var på sidlinje majoriteten av förra säsongen pga skada. Det är inte anfallet jag är orolig för utan försvaret, detta lag släppte in 110 poäng/match och hade en diff på -16.7, Phoenix Suns var det enda lag som var sämre. Detta har diskuterats i media och Bullsspelare så som Parker har öppet sagt att "I don't get payed to play defense".

När man har spelare som Markkanen, Parker och Lavine som egentligen bara låter sin man gå förbi dem så undrar man hur det kommer se ut. Mycket poäng i Bullsmatcher antar jag. Bobby Portis är en spelare många inte riktigt tagit till sig men hans spelstil, en returtagare/brusier som kan kliva ut i mid-range och sänka ett par jumpers kommer göra stor nytta under säsongen tror jag, han visade glimtar året innan att han kan spela på en hög nivå,

Bulls offensiv är något som kommer vara intressant, defensiven kommer vara en dröm för alla lag och Bulls lär vara någonstans i mitten lite mot botten i år, är vad jag tror.

In/Ut

In: Jabari Parker F, Omer Asik C

Ut: David Nwaba G, Quncy Pondexter F. Noah Vonleh C

Cleveland Cavaliers

Lebron James lämnade Cleveland för La La Land i sommar och Cavs är förväntade att vara i botten i år. Kevin Love är fortfarande kvar vilket är positivt för Cavs men han själv som go to guy har aldrig tagit ett lag till slutspel förut, kommer han kunna göra det i år? Troligen inte, Man ska inte hänga läpp tycker jag dock, man har en spännande ung point guard i Colin Sexton som kommer visa framfötterna tror jag och även om han inte är en Kyrie Irving så är han god nog att hold his own i ligan. Cavs är ett veteranlag som var samlat för att göra Lebrons liv enklare. Nu är inte han längre där och även om man säger att man vill ge slutspelsplats en chans tror jag att det kommer bli väldigt svårt. Cavs bör satsa så mycket som möjligt på sina unga spelare och försöka släppa iväg sina äldre spelare som har skyhöga löner t ex JR Smith.

Det kommer att bli roligt att se om Kevin Love kan leda ett lag till slutspel utan James när han har fått erfarenhet av att gå till finalen år efter år. Jag har inga förväntningar alls på detta lag, jag undrar om Tyronn Lue kommer trivas med att kunna spela sin egen offensiv och inte behöva anpassa allt till en spelare.

In/Ut

In: Billy Preston F, David Nwaba G, Kobi Simmons F, Isaiah Taylor G

Ut: Lebron James F, Jeff Green F

Detroit Pistons

Pistons är ett lag med något mediokra spelare och Drummond/Griffin. Reggie Jackson är det verkligen någon som kan leda en offensiv till vinster i längden? Stanley Johnson är fortfarande ung och kan utvecklas men efter ett fint rookieår så var hans andra säsong i NBA något sämre och utvecklingen dalade något. Pistons kommer får det svårt i år tror jag. Kommer Griffin kunna hålla sig skadefri och fakiskt hjälpa Pistons för de pengar organisationen betalar honom för? Jag tror att det kommer se ut som förra året i princip, man slåss med Hornets om 8:e seed om knappt det, jag ser inte vad som kommer stå ut med detta lag, man kommer ha väldigt dålig spacing med Drummond och Griffin på planen om inte Griffin höjer sitt trepoängsskytte till nästan elit, vilket jag inte tror. Man har inga andra elitskyttar även om möjligtvis Luke Kennard kan visa upp något och göra mellan 12-15 poäng/match så är laget förankrat i att göra poäng i paint och mid-range.

Om laget är skadefritt kommer det bli intressant att se vad man kan göra men högst troligt kommer det se ut som förra året. Titta efter Drummonds assistlina, han kommer att få mer chanser att visa sin courtvision denna säsongen. Returtagningen hos Drummond är alltid att fundera över, hög klass!

Speltips: Pistons under 39.5 vinster denna säsong finns hos bet365

In/Ut

In: Glenn Robinson lll G, Zaza Pachulia C, Jose Calderon G

Ut: James Ennis G, Kay Felder G, Eric Moreland F, Anthony Tolliver F, Willie Reed C

Indiana Pacers

Pacers har verkligen rustat upp inför säsongen. Tyreke Evans, Doug McDermott och Kyle O'Quinn in i free agency och Pacers ser lika starka ut som förra året. Victor Oladipo har alla ögonen på sig i år och Pacers överraskningsmoment finns inte längre, lag kommer inte underskatta eller inte veta vad som kommer hända när man möter detta lag. Oladipo kommer leda offensiven mer denna säsong har man sagt och han kommer säkert ha lite som en James Harden roll innan Chris Paul kom, han kommer vara en komboguard med bollen i händerna. När han vilar är det Tyreke Evans och Darren Collison som kommer ha bollen i händerna. Pacers ser riktigt fina ut och jag förväntar mig att man plockar upp vart man slutade året innan, man har en kärngrupp som är stark medans det finns en blandning mellan unga och veteraner i laget.

Om Myles Turner visar vad han går för denna säsong så kommer Pacers bli ännu farligare, Turner hade det lite kämpigt året som gick och utvecklades inte riktigt som han ville, nu är det år tre som gäller och jag hoppas han kommer visa vad han går för.

Indiana Pacers den stora överraskningen förra året, kommer man kunna hålla igång lågorna även denna säsong?

Titta efter Darren Collisons assistlina, han snittade 5.3 assist förra året men linan låg allt som oftast runt 4.5. Oladipo lika så och Evans. Dessa tre kommer att ha bollen i Pacers.

Speltips: Pacers att vinna sin divison @2.60 hos Bet365

In/Ut

In: Trevor Booker F, Tyreke Evans G, Doug McDermott F, Kyle O´Quinn F

Ut: Al Jefferson C, Alex Poythress F, Joseph Young G, Lance Stephanson G, Glen Robinson lll G

Miami Heat

Heat är väldigt starka defensivt, man har Josh Richardson som var topp 10 i steals förra säsongen och man har Hassan Whiteside i paint som kommer blocka och störa mycket skott. Laget spelar som ett lag ska göra, ingen är större än laget och alla ska göra sina uppgifter korrekt. Därför såg vi Whiteside på bänken oftare än inne på planen förra säsongen men jag tror i år har han förstått att barnsligt beteende inte kommer att funka med coach Spoelstra. Hassan såg väldigt stabil ut mot Spurs i första träningsmatchen Heat spelade och det ger mig hopp om att han skärpt till sig.

Annars är Miami ett lag utan en go to guy, Goran Dragic och Dion Waiters är nog det närmaste man kan komma men de är inte den knivskarpa egde man behöver ha i NBA för att kunna gå långt. Man har varit i diskution med Timberwolves om en trade för Jimmy Butler och han skulle kunna fylla stjärnhålet man vill fylla igen, dock så vill Timberwolves ha lite för mycket i utbyte och snacket har stagnerat.

Förväntningar för Heat i år, utan Jimmy Butler, är ungefär samma som förra, man slåss om sista slutspelsplatsen, är starka hemma, svaga borta och Hassan Whiteside har en 15ppg, 15 returer säsongen.

Hassan Whitesides poäng och returtagningen är alltid intressant.

In/Ut

In: Malik Newman G, Luke Babbitt G, Jarnell Stokes F, Duncan Robinson G, Britane Weber G, Marcus Lee F, Yante Maten F,

Ut: Jordan Mickey G, Derrick Walton F

Milwaukee Bucks

Giannis Antetouknmpo!

Bucks har talangen att vara i toppen men det hade man redan förra året och då var man knappt ett .500 lag. I år har man fått in Mike Budenholzer fd coach i Atlanta Hawks som varit Gregg Popovich assisterande i många år innan Hawksflytten. Han ärver ett mycket atletiskt lag som bör kunna springa andra lag ut ur huset. Förre Buckstränaren Jason Kidd utnyttja inte detta lag på rätt sätt enligt många och Kidds offensiva schemes/defensiva schemes var helt enkelt för dåliga, interim coachen som tog över efter KIdd spelade på samma sätt i princip och Bucks var bland dem sämsta lagen i ligan både offensivt och defensivt även fast Giannis snittade All-Star kaliber stats över hela boxscore. Jag hoppas för Bucks skull att Budenholzer visar att han kan utveckla detta lag till ett powerhouse i East i framtiden och möjligtvis även denna säsong. Laget har underpresterat hittills vad det gäller record/talang, man är ett bättre lag än 42-40 records hela tiden och med en clutch Khris Middleton bör man kunna vinna tajta matcher i år.

Mina förväntningar på Bucks är mer coach Budenholzer än spelarna, det är systemet som svikit Bucks inte spelarna, nu har man tagit in Brook Lopez och Ersan Ilyasova, två bigmen som kan skjuta från tre och detta ger såklart Giannis mer ytor i paint att operera i. Eric Bledsoe och Malcom Brogdan kommer ge Giannis understöd i anfallet. Det enda som fortfarande är ett minus är returtagningen, man har inte fått in någon spelare som kan slåss om returerna i år heller.

Titta alltid mot Middleton och Bledsoe, dessa två kommer få möjligheterna utöver Giannis. Giannis assistlina är intressant med.

In/Ut

In: Brook Lopez C, Ersan Ilyasova F, Tim Frazer G, Pat Connaughton G

Ut: Joel Bolomboy F, Brandon Jennings G, Jabari Parker F

New York Knicks

Kristaps Porzingis kommer troligen vara skadad hela säsongen efter sin knäskada i februari förra säsongen. Detta kan dock ge nye coach David Fizdale andrum att kunna jobba på sitt system och få spelarna att känna sig trygg i det utan stress och press att man måste gå till slutspel. Man har tappat Micheal Beasley som var Knicks bäste spelare förra året efter Porzingis, han spelade väldigt stabilt och såg väldigt avslappnad ut i sin roll att vara scorer för ett lag som inte hade mycket annat än Porzingis, möjligtvis Enes Kanter och Tim Hardaway Jr. I år är det inga förväntningar på Knicks överhuvudtaget från min sida, man bör tanka så mycket som möjligt och vänta in KP och sommarens draft/free agency då det har ryktas väldigt mycket om att Kyrie Irivng skulle vilja komma till The Big Apple.

Frank Nitilkina tycker jag kommer vara en spännande spelare att följa hos Knicks då han har en stor wingspan och kommer få till uppgift att guarda motståndarens bästa guards, hur kommer han att utföra uppgiften kommer bli intressant.

In/Ut

In: Kevin Knox F, Mario Hezonja G, Noah Vonleh C, Allonzo Trier G

Ut: Micheal Beasley F, Jarrett Jack G, Kyle O´Quinn F, Troy Williams F

Orlando Magic

Denna organisation är mycket underlig, man har ingen plan alls på hur man ska drafta. Man har nu 4 år i rad draftat bigmen utom Oladipo 2015. Nu i år drafta man Mo Bamba och nu har man fortfarande samma dilemma som man hade förra året när man drafta Jonathan Isaac, vem ska spela vart? Man har Isaac PF, Bamba C, Gordon PF, Vucevic C, Timofey Mozgov C...jag kan inte annat än skratta när jag ser detta. Men vad jag hade gjort med denna rotation är att sätta Isaac som SF, Gordon PF och Bamba C. Vucevic får komma från bänken och Mozgov vet jag inte vad jag ska göra med. Den nye coach Steve Clifford får tänka ut någonting i vilket fall som helst. Han kommer från Charlotte där det inte riktigt gick vägen och jag tror ändå Magic kommer passa Cliffords spelsätt ganska bra.

Det är guardpositionerna jag funderar på också. Man har DJ Augustin, Terrance Ross, Evan Fournier, Jonathon Simmons och Isaiah Briscoe som ska dela på uppgifterna. Ingen står ut särskillt mycket, Fournier kommer spela det är helt säkert och Augustin var stabil förra säsongen. Magic är väldigt svårt att sia om men jag tror man inte kommer längre upp än 13-12:e plats i år.

In/Ut

In: Mo Bamba C, Isaiah Briscoe G, Timofey Mozgov C

Ut: Mareese Speights F, Mario Hezonja G, Shelvin Mack G

Philadelphia 76ers

En ECF kandidat i år, det kommer bli spännande att se om Ben Simmons och Joel Embiid kan fortsätta vart man slutade förra säsongen. Dock har 76ers tappat en stor del av sin bänk, den som gjorde så man kunde ta sig så långt i slutspelet. Marco Belinelli borta, Ersan Ilyasova borta och Richaun Holmes borta. Två av tre ganska stora avbräck när det gäller bänken.

Man har å andra sidan fått tillbaka Markelle Fultz från en skadefylld rookiesäsong, han tror jag får sitt break i år, att man kan snacka om bust redan efter ett år i ligan där man knappt spelade är helt sjukt imo, killen är 20 år... Men i vilket fall, 76ers kommer som topp 3 favoriter att vinna East, om man håller sig skadefria ska man ha en väldigt bra chans att kunna utmana om 1:a seed till och med. Kärngruppen är stark och man har två supertalanger att luta sig mot, 76ers ska inte behöva stressa sig till en NBA final och bör göra upp en lite långsiktig plan för Simmons och Embiids utveckling och hur man ska kunna knäcka Celtics defensiv. Mina förväntningar är att Philly är topp 3 och slåss om ECF plats med Celtics och Raptors.

Simmons assist och Embiids poänglina.

In/Ut

In: Wilson Chandler F

Ut: Ersan Ilyasova F, Marco Belinelli G, Richaun Holmes C, James Young G

Toronto Raptors

Kawhi Leonard!

Raptors mentala styrka finns inte i slutspelet, man trodde man kunde luta sig på sin bänk som man gjorde i grundserien men när Fred VanVleet är borta är bänken mycket sämre.

Raptors i år har fått in en ny coach i Nick Nurse, han har fått in Leonard, en av ligans bästa spelare. Nu spelade Leonard minimalt förra säsongen, bara 9 matcher och vi får se hur han ser ut här i inledningen. Raptors har fortfarande samma gäng som förra säsongen minus DeRozan så jag förväntar mig att bänken kommer fortsätta vara topp 3 i ligan och att rotationerna kommer vara tajta, man har spelare som är bra på sina enskilda grejer och som lag har man svetsats ihop till ett kollektiv som vet vad man måste göra för att gå bra i grundserien. Mina förväntningar är att Kawhi spelare som han borde gjort säsongen innan, som en MVP-kandidat, Raptors uppe i toppen i East och att en ECF är i sikte.

Lowrys assistlina men under var profit många gånger förra året och med Nurse nya offensiv där vem som helst kan ta upp bollen i transistion kommer detta vara intressant.

In/Ut

In: Kawhi Leonard F, Greg Monroe C, Malachi Richardson F, Danny Green G, Kay Felder G, Eric Moreland F

Ut: DeMar DeRozan F, Jakob Poeltl C, Lucas Nougiera C

Washington Wizards

Wiz form förra säsongen var väldigt upp och ner, visst man hade John Wall skadad ganska länge men Wiz som kollektiv är inte så sammansvetsat. Många har talat om att Wall och Gortat inte kom överens och att Wall inte riktigt är en något att ha i ett omklädningsrum. Han är dock tillsammans med Bradley Beal Wizards hopp att göra någonting i år och framåt så jag kan förstå varför man ogärna vill tradea iväg honom. Wizards kom knappt till slutspel förra året efter att ha hitta den dåliga formen starx innan slutspelet och man drogs in i en kamp om 8:e seed. Man fick möta Raptors i första rundan och spelade bättre än vad man gjort under säsongen men det räckte inte till.

I år har man fått in Dwight Howard och Austin Rivers, Howard kommer förhoppningsvis vara någon man kan ankara sin defensiv mot och Rivers kan möjligtvis visa upp ett liknande spel som han hade förra säsongen i Clippers då han faktiskt var bland Clippers bättre spelare. Jag har svårt att se vart Wizards kommer att hamna i år, man bör kunna spela bättre än förra året men jag är skeptisk till att detta lag kan utföra mirakel och ta sig upp på övre halvan i East då menar jag 1-4 seed.

Om Beal och Wall håller sig skadefria bör Wiz hitta sig runt 5-6:e seed i East fightandes med Bucks. Howards returlina, Walls assistlina.

In/Ut

In: Dwight Howard C, Austin Rivers G, Jeff Green F

Ut: Marcin Gortat C, Tim Frazer G






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt