Speltips: WAS Mystics @ ATL Dream

Washington Mystics (11-9) @ Atlanta Dream (11-9)

Det har varit många blogginlägg när det gäller Atlanta Dream nu på senaste, jag tycker dem är ett intressant lag att spela på och att följa, speciellt då bolagen inte har pin them down så bra senaste 3-4 matcherna då dem har kommit igång anfallsmässigt. Förra året kom man inte igång alls i anfallet vilket gjorde att man var ett rätt så mediokert lag och kom inte med till slutspel då man med liten marginal missade slutspel och hade ett under .500 record. Denna säsongen trodde jag att laget skulle ta tagit i saker och bli en av topplagen i ligan men man fortsatte vara rätt slö i sitt skjutade och hade det otroligt svårt att få igång rollspelarna som Montegomery, Williams, Sykes och så vidare. Nu har man fått igång rollspelet och supporten till Mccoughtry och Hayes och man har klickat från trepoängslinjen senaste matcherna vilket har lett till blowouts av Mystics, som man möter i kväll och Fever senast. En fin tillgång är också tillskottet Alex Bentely från Sun som kom via trade för en vecka sedan mot Layshia Claredon. Detta är ett fint tillskott offensivt för Dream då Bentley är en spelare som är duktig att skjuta från mid-range och enda ut till tre.
Dream hade sin bästa offensiva match mot Mystics för några dagar sen då man gjorde 106 poäng, Mystics är inte känt för att vara ett defensivt inriktigat lag men att släppa till 106 poäng hör inte till vanligheterna. Kommer man göra det igen i kväll? Nej, troligtvis inte. Varför är linan i favör till Mystics när Dream krossa dem med 17 senast? Det är för att Mystics kommer komma in till matchen med blowouten i bakhuvudet och revanschlustan är stor, lag förlorar sällan alla matcherna mot ett lag i en lagserie både i NBA eller WNBA, det spelar ingen roll vilket lag det är, visst man kan förlora med 20+ ena matchen men vinna med 20+ nästa match. Det finns en sån otrolig talang i dessa lag att man inte ska ta något förgivet. Mystics är det bättre laget i grunden med MVP-kandidat år ut år in i Elena Delle Donne som gjorde 25 poäng lagen möttes senast, Kristi Tolliver är en mästare från tiden i LA och rollspelarna är skickliga de med. Det finns riktigt bra spelare i Mystics och även fast man förlorade med 17 senast så gjorde man 89 poäng mot ett lag som anses ha den bästa defensiven just nu då Sparks har hittat av en rough patch.
Förra säsongen var Mystics ett starkt hemmalag, denna säsongen är de ett bra bortalag. Även fast Dream är i bra form så kommer Mystics vilja visa att det som hände senast bara var en gångs företelese.

Mystics och Dream är en bra matchup som vi såg senast i Washington, det finns mycket offensiv kraft att ta ifrån men jag tror just i denna matchup kommer Dream inte vara lika heta som förra gång, man är troligen i något för självsäkert tillstånd pga att man gått bra senaste tiden, Dream kommer få sig en rude awakening mot ett revanschsuget Washington Mystics.

Spel: Mystics ML @1.88 hos Pinnacle






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt