Speltips: WAS Mystics @ LA Sparks

Jag har varit iväg utomlands senaste tid men är tillbaka nu och kommer komma med spel regelbundet igen.

Washington Mystics (11-6) @ Los Angelse Sparks (12-7)

Sparks har varit i sämre form på senaste tiden, man har inte täckt spread på löpande band och man har förlorat mot lag som t ex Sun som varit i dålig form själva. En ganska stor orsak till den dåliga formen är faktiskt att Nneka Ogwumike varit skadad, hon har haft en ryggskada som hållit henne på sidlinjen i ett par matcher, hon spelade dock senaste två matcherna men hon har varit "monitored" med minuter för att inte förvärra skadan. Sparks är ett topplag och alla lag har en formdipp på säsongen, titta bara på Lynx start till säsongen som var otroligt dålig men de är tillbaka nu igen och fightas om topposition i ligan. Det kommer vända för LA igen.
Mystics har spelat otroligt många matcher på hemmaplan och på östkusten, när detta lag hade en västkusten-roadtrip förra gången gick det relativt bra, man "stod över" matchen mot Aces och EDD var skadad under roadtripen. Nu är laget fullt och redo att gå hårt åt ett skadeskjutet LA, tror man! LA kommer från två raka förluster nu, man kommer komma ut och vilja göra ett statement i natt.
Mystics är ett lag med fin offensiv men defensiven är ett frågetecken, man har TRP som kan hålla koll i paint men inte mycket annat tyvärr. Därför tror jag att LA kommer attackera hårt i paint med Parker och Ogwumike för att Sparks har det svårt från tre så länge inte Sims eller deras bänk go off från tre så har de haft väldigt svårt att få i bollen. Man kommer fokusera att få till straffkast och köra bully-ball i paint mot ett mindre starkt och långt Mystics.
Sparks har det stabilaste försvaret i ligan, dock har man inte visat det senaste tiden, Elena Delle Donne kommer att utnyttja alla hål och slapphet Sparks släpper till och om Toliver kommer ut med ett aggressivt tänk på den offensiva delen kommer Mystics att hänga med riktigt bra under matchen offensivt.

Jag tror att Sparks kommer vilja visa att man inte tappat formen alltför mycket och man är ligans bästa hemmalag, dock så har man varit svajigt senaste tiden medans Washington Mystics alltid lägger en eller två tankar på det offensiva hellre än det defensiva. Därför är övern i denna match som är på 159 poäng ett fint spel i mina ögon. Mystics kommer vilja ha en bra starkt på roadtripen medans Sparks kommer vilja stoppa den negativa trenden så snabbt som möjligt.

Spel: Över 159.5 poäng hos @ 1.90 hos bet365.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt