Speltips: LA Lakers @ GS Warriors

LA Lakers (31-36) @ GS Warriors (51-16)

Spel: GS Warriors -5.5 @ 1.90 hos Betfair

I mina ögon är inte linan rätt med situationen i hand. Bör vara -8.5 och uppåt. Warriors är skadeskjutet okej, Curry är OUT och det är ett stort avbräck absolut, han är GSWs MVP i år. En helt otrolig effektivitet på en helt egen nivå från hans sida i år, igen...
Curry denna säsong: 49.4 FG%, 42.4 3P%, 91 FT%, 61.8 eFG% (!!) just den sista kolumen är sinnesjuk, han har verkligen varit effektiviteten självt denna säsong och han har gett Warriors vinster helt själv många gånger.
Andra som kommer vara OUT mot Lakers inatt är Draymond Green och David West, dåligt för Warriors då dessa är fina passningspelare och tuffa att möta överlag. Annars kommer Klay Thompson, Andre Iguodala och Jordan Bell till spel, otroligt bra att alla tre kommer till spel, speciellt Jordan Bell på PF position då han är en krigare som gör ´the dirty work´med lite samma spelstil som Green. Varför jag väljer Warriors mot ett stekhett Lakers är för att Lakers är i en ´schedule alert´. Femte matchen på åtta dagar, tredje matchen på fyra dagar och andra b2b matchen medans GSW har två dagars vila inför mötet. Warriors är ett otroligt starkt hemmalag och kommer inte ge LA något gratis.

Kevin Durant kommer ha bollen i händerna majoriteten av matchen och han är en superstjärna som kan göra allt du vill att han ska göra + är han BUCKETS definerat, titta upp buckets i ordboken, där har ni en bild på KD. På det sättet GSW spelar, alltså Spurs inspirerat passningsspel och Phil Jacksons triangeloffensiv som krydda. Alla spelarna på planen kan passa bollen och rörligheten är på en hög nivå, vilket kommer trötta ut LA ännu mer. Det är sällan det blir som Miami Heat under Lebron-tiden då han fick bollen och alla andra tittar på och väntar att få en pass ute vid trean. Durant har övertaget alla dagar i veckan mot vem som helst i Lakers, hans matchup spelar alltså ingen roll, Ingram eller KCP Durant kommer elda upp Lakers, han kommer få sitt. Det han behöver är stödet från Klay framförallt och Warriors bänk behöver stepup för att detta lag ska vinna komfortabelt.

Lakers har varit ELD mot slutet av säsongen. Tack vare Luke Waltons coachning, att lägga Ingram som PG ger en stor missmatch och det är egentligen det man letar allra mest i basket. Därför har exempelvis Giannis Antetokounmpo en strålande framtid, ingen defensiv kan guarda honom, speciellt inte om han börjar skjuta treor. MEN nu är det Lakers vi snackar om, de har varit vass och tagit många fina segrar senaste tiden men i denna matchup och situation har dem det tufft, Igoudala/Durant kan ta bort Ingrams missmatch (ljumskadad, missar matchen mot GSW) med deras längd, Klay tar bort KCPs trepoängskytte, Lonzo har varit stekhet tidigare men har svalnat lite och inte skjutit lika bra som tidigare inför denna matchup. (Senaste 4 har han skjutit 20% från tre och 31% från golvet). Vad jag ser under Lakers winstreak är att 4/10 av mötena är mot under .500 lag sen spelar dem mot Cavs som inte varit i form på många månader och Spurs som bara sjunker som en sten utan Leonard. (Inte för att jag vill ta bort något från deras fina form men dem har mött lag som inte är i form medans Lakers varit i god form själva).

LAs bortaform denna säsong har varit medioker med 13W och 21L och Lakers har inte vunnit i Oracle Arena sen 2013, det säger kanske inte så mycket då lagen inte alls är samma numera men GSW hemma är ett av de starkaste i ligan som tidigare skrivet, denna säsong har dem 26-7 på hemmaplan.

Nycklar för LA: Det Lakers bör utnyttja är Julius Randle inside precis som förra matchen mot GSW, han kommer vara en viktig del om Lakers ska kunna spela jämnt inatt.

GSWs nycklar:
Ge bollen till KD, Klay måste stepup i Currys frånvaro och bänken måste hjälpa till mot en av de bättre bänklagen i ligan.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.