Speltips: Killerinstict

CSKA Moskva hade det tufft fram till sista kvarten ungefär då man skärpte till försvarspelet och returtagningen. Som jag skrev, djupet i CSKA är helt fantastiskt och det hjälpte dem att ta hem segern i Spanien.

Eurocup

3 januari

18:45

Buducnost (5-5) v Lokomotiv Kuban Krasnodar (10-0)

Lokomotiv Kuban Krasnodar -7.5 @ 2.00 hos bet365

Nu är vi inne i Top 16-fasen av Eurocup. Vi lägger fokus på matchupen mellan Buducnost och Kuban Krasnodar.

Kuban är obesegrade genom turneringen, i ryska ligan, VTB, ligger man på en andra plats strax bakom CSKA med 8 vinster 1 förlust. I mina ögon är detta lag bland de bättre i turneringen. Starka ekonomiska muskler, inte lika starka som CSKA men de är med i toppen där också. Tränare Sasa Obradovic har format detta lag till att vara riktiga lönnmördare ute på planen och lättar inte på gasen för än matchen är slut. Många av deras matcher som de spelat i Eurocup har vunnits med mellan 10-20 poäng, bara en match, mot Alba Berlin slutade under tvåsiffrigt. Med facit i hand hade inte Kuban en stark grupp men det tar inte bort från deras killerinstict. Joe Ragland (13p/match) är Kubans PG och spets i anfallet, han kommer att få alla att rotera runt bollen till bästa möjliga läge för ryssarna. Ragland är navet både i offensiven och defensiven, en spelare som är allround och i topp i poäng, assist och steals.

Kuban har 4-0 mot motståndet Buducnost och senaste vinsten kom 2014, det är längesen men det pyskologiska spelar fortfarande roll. Även om laget är på bortaplan i detta möte ser jag Kuban vinna med 10+. Det som talar för Kubans vinst är mer Buducnosts svagheter, inside är montenegrinerna fattiga och paint är ett försvars hjärta och framåt är de bland de sämre lagen (rankade 20:e). Kuban kommer försöka operera i pick n roll-situationer och från screens för skyttar. Det vassa med Kuban är deras lagspel, 20 assist/match (rankad 3:a) medans försvarsspelet är det bästa i turneringen. Försvarsspel vinner matcher. Ivanovic, Gordic och Gibson är vilka Kuban måste hålla ögonen på, deras offensiva kvaliter kommer att utnyttjas och om man får bort dessa ur matchen med jämna mellanrum kommer Kuban att ta detta komfortabelt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt