Speltips: Big Cous & AD vs KAT / Hassan & Goran

Har inte varit den bäste på att blogga på senaste men det kommer ändras på framöver. Har ingen annan ursäkt än att ehm...jag är lat :D haha!
Det kommer bli kul att skriva lite mer så ni får ta del av mina tankar mer än vad ni får i dagsläget + har jag sett mina kollegors bloggande och det ger inspiration.

NO Pels möter i natt ett Minnesota T-Wolves som är b2b. KAT spelade 40 minuter igår och kommer inte vara i toppform hela matchen ut. Att försöka hålla borta Cousins och Davis från korgen och returtagningen är inte det enklaste även om du är i toppform. Pels är ett lag som missar väldigt mycket skott, 15:e plats på senaste fem matcherna totalt sett. 24:a från tvåpoängs territorium och 24:a från tre med skandalöst dåliga 9 av 28 trepoängsförsök som lag och ligger runt 33%. Dock är man duktig på att ta defensiva returer och freda sin egen korg från offensiv returtagning. Det är där AD/Boogie kommer in. Davis och Cousins kombinerar 23.9 returer tillsammans (AD 11.3 och Cous 12.6 returer/match). Elit är vad jag kallar det och jag tycker bolagen har underskattat speciellt Anthony Davis senaste veckan i returkollumen. Okej, han är skadebenägen och kan gå sönder men det hindrar mig inte från att se ett stort värde i att linan bara står på 10.5. Han och Boogie kommer ta 12 till 15 returer var och det ska vara klart tills 4:e Q börjar. Taj och KAT kommer fajtas men kommer inte hålla hela matchen ut mot två spelare som älskar det fysiska spelet och deras atletiska förmåga är av hög kaliber.

T-Wolves är ett lag som inte riktigt är i det rätta flowet at the moment anfallsmässigt. Med Teague borta med en skadad hälsena har Tyus Jones fått kliva in, han är inte alls den spelaren Jeff är, visst Jeff är ganska medioker som spelare men att vara medioker i en ligan som NBA är att vara riktigt riktigt bra. Jones är långt i från medioker och kan inte styra ett lags offensiv på denna nivå och Wolves har tappat en PG som kunde ta för sig på ett annorlunda sätt. Jones är inte samma hot mot det försvarande laget på grund av sin längd och om du bara skjuter 32% från golvet när du är kortast på planen så gör du det svårare för dina kamrater att få öppna ytor då försvaret kan double team med din gubbe eller bara backa ner till paint och göra det svårt att komma nära korgen med samlad trupp. Alltså bättre chans för bättre försvarsspel i Pelicans leder till att dem ger sämre skottlägen och mer defensiva returer för AD och Boogie.

MIA vs NY i The Mecca, Madisons Square Garden, New York City.

Knicks har varit riktigt ordenligt bra på att försvara centrar i år och att hålla borta spelare från paint är A och O i basket. Där finns det enklaste läget att göra poäng på. Dem parkerar på en tionde plats i kategorin att försvara centrar med spelare som Kanter och O´Quinn kommer de hålla en Whiteside som inte alls visat någon motivation på senaste. Coach Spoelstra har sett detta också. Spoelstra har tagit ut Hassan ur matchen och låtit honom sitta stora delar senaste fem matcherna.

IND: 22 minuter
BOS: 28 minuter
MIN: 24 minuter
CHI: 21 minuter
CLE: 19 minuter

Detta ger mig stort förtroende att Hassan inte kommer över linan på 15.5 poäng. Whiteside är lite av en humörspelare på sitt eget sätt och om han inte riktigt känner sig spelsugen så kommer inte glädjen vara där. Det är det som hänt på senaste tiden för han, han har haft riktigt fina matchups och svaga lag på centerpostionen som Cavs, T-Wolves och Celtics att göra bra i från sig men inte tagit läget. Bam Adebayo, rookien från Kentucky var helt lysande senaste matchen med 19p på 19 minuter och han lär få chansen i natt med.

Goran Dragic kommer run the show för Heat mot ett lag som är riktigt kass på att försvara den kortaste positionen i ligan. Det kanske inte är så konstigt egentligen då man inte har någon defensiv spelare där, kanske Ntilikina men han är rookie och måste få tid på sig att etablera sig i ligan som en duktig försvare. Han har potential med sin längd.

PG uppställningen i Knicks är Jack, Sessions, Ntilikina och det är verkligen inga försvarsspelare i hög klass. Dragic dock är en högklassig anfallsspelare som kommer ta tag i taktpinnen och leta sig till de öppna ytorna på golvet. Han har en usage% på 25 vilket är ganska bra och att göra 20+ på ett lag som rankar på en 21:a plats mot PGs senaste fem matcherna är något jag kommer ta. Dion Waiters fick nöta bänk hela 4:e Q förra omgången och det kan mycket väl hända igen i natt då, uppenbarligen Spoelstra inte är rädd för att bänka dem han är missnöjd med. Om detta händer har Heat inte många andra val än att ha bollen i Dragic händer.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.