Speltips: 5 i 1! En resa till LA med stopp i Oklahoma

Senaste blogginlägget gick vi rött på. Warriors var en halv poäng ifrån och det kändes lite surt men vi kom iväg med 5/6 spel den natten, vilket var desto roligare. NO hade en historisk första halva av matchen med 11 treor, första gången det hände i franschisens historia och GS var efter med 15-20 under en tid, men det som är så bra med GSW är att de aldrig är långt ifrån egentligen. Även fast Pels hade 11 treor så stod det bara 64-61 i halvtidspaus. Efter det så började Curry och Co elda på. Warriors har ett hybridspel mellan Bulls på 90-talet med triangeloffensiven och Spurs motionoffensiv. Det ger alla möjligheter att vända på steken när det strular eller att bara trumma på när ledningen ska säkras. Väldigt mycket rörelse och spelarna spelar för varandra. Men Davis och Cousins höll Pels kvar i matchen med sitt spel inside och tog många offensiva returer, 5 för Ant 4 för Boogie och fortsatte vara bullies inside. Det blev tillslut 128-120, Warriors har stora problem inside, väldigt stora. Ingen som är stark nog att boxout de lite större grabbar som Davis och Boogie eller försvara dem överhuvudtaget då det bara finns en riktigt lång spelare på centerpositionen och det är McGee. Vi såg igår natt mot Gasol som ett exempel till så var det stora problem med honom också, 34p 13reb. Frustrationen är påtaglig i GS och det finns ingen riktig lösning på problemet kan jag tycka, inte i nuläget iaf. Tuff start för de regerande mästarna.

Igår natt åkte vi på handikappen men spelarprestationerna gick grönt, vi gick en smula minus och det är ju aldrig roligt.

Inatt är det tre matcher att välja mellan och vi för våra ögon mot LA och Lakers-Pelicans.

Davis och Cousins poänglinor och returlinor ska spelas in och det förväntar jag mig utan problem. Likadant med Warriors har Lakers problem inside men skillnaden mellan Warriors och Lakers är som skillnaden mellan månen och jorden. Just i detta nu är Lakers ett dåligt lag rent ut sagt, talangfulla men inte i närheten av ett lag som ses som något denna säsong. Nu svävade jag iväg lite, back on track. Brook Lopez på centerpositionen har tankarna på offensiven och att göra poäng, han är ingen som kan stoppa Boogie någonstans på planen. Så länge Cousins håller sig i skinet och inte åker på foulproblem så kommer han att göra 30p+ på Lopez. Returtagningen kan bli lite jobbigare då han måste slåss med Ant om dem, jag ser fortfarande att 11.5 är överkomligt. Cousins vs Lopez senaste tre säsongerna har slutat med att Boogie gjort 40, 27 och 37 poäng, 13, 10 och 11 returer i Kings där fokus låg på bara honom av motståndarna.

LA är ett lag som spelar snabbt och skjuter mycket. Effektiviteten kan variera stort antingen ser det ut som mot Clippers eller så ser den ut som mot Suns för Lakers del. I denna matchup kommer deras bigmen att få det tufft att få i bollen vilket kommer leda till returer och någon av Cousins eller Davis kommer vara där för att ta ner returen.

Julius Randle mot Anthony Davis är den andra bigmanmatchup:en som vi ska hålla koll på. Kentuckygrabbar möts och Davis är klasser bättre än Randle. Randle är också en spelare som tänker offensivt vilket är bra för oss. Han tog ner 8.5 returer/match medans Ant hade tvåsiffrigt med 11.8 detta då året innan. I år, nu har vi bara spelat två matcher och det ska vi inte dra några stora slutsatser över men jag kan inte undgå att se att skillnaden är till våran fördel. Randle 3.5 returer/match, Davis 17.4 returer/match.

KATs poänglina är vårt spel i OKC-T-Wolves. Det som får mig att välja detta spel mot Thunder är att Towns har beasted and feasted mot OKC sen han kom in ligan. Bara senaste fem matcherna har han gjort, 33, 26, 29 och 26 poäng. Han vet hur man gör poäng mot detta lag och med Butler, Wiggins och Teague som skapar ytor och eventuella putback-chanser för Towns ser jag detta som ett spel högt i värde. KAT är en offensivt tänkade spelare med några defensiva ljusglimtar men hans jobb är att göra poäng och det kommer han göra mot ett b2b lag i Thunder med förlust i baken mot Jazz. Insideförsvaret i OKC är Adams och ingen annan och KAT har klurat ut hur han ska spel mot honom. Han är en Snabbare spelare än Adams och kan ta ut honom mot trepoängslinjen för att antingen ta skott eller ta två-tre dribblingar och ta bollen till korgen. Blir en spännande tillställning mellan två lag som har en ny look.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.