Speltips: Långtidsspel inför tennissäsongen 2018!

Återstår några dagar innan den riktiga säsongen drar igång men stoppar inte mig till att skicka ut säsongens första spel.
Vann 3/4 långtidsspel förra säsongen där Khachanov, Struff och Bedene fixade sin lina medan Opelka var en riktig besvikelse då han inte alls var nära att klara sin lina.

Kommer lägga dessa med spelstopp 1 januari alltså om fyra dagar för då slipper jag ha dem högst upp i spelboken under hela säsongen vilket gör det lättare för mig och lättare för er också när ni ska hitta spelen som jag har rekat.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Aljaz Bedene U70.5 @1.87 LeoVegas/unibet 4/5u Körde på Bedene inför förra säsongen med bra resultat och att bolagen inte har lärt sig sin läxa utan fortsätter att sätta en hög lina på honom har jag svårt att förstå.

Inför förra säsongen fick jag en högre lina (86.5) vilket satt utan problem då Bedene tillslut hamnade på 49:e plats på rankingen vilket är starkt jobbat med tanke på att han avslutade säsongen redan i början av oktober pga en knäskada.

Förutsättningarna inför den här säsongen är ganska lika förra säsongens, han avslutade säsongen 2016 också i början av oktober då pga en handledsskada efter det återhämtade han sig och gjorde en kanon säsong så jag hoppas på något liknande det här året.

Han var stekhet under maj månad 2017 där han vann 16 raka matcher, under den perioden i år ska man förvänta sig en dipp på rankingen men vi ska komma ihåg att inte spelade under säsongens två sista månader så där har han en hel del poäng att hämta in.

Nu till det viktiga, inför den här säsongen har inte knäskadan påverkat honom och han har kunnat köra sin uppladning inför säsongen precis som vanligt och redan i början av november kunde man se honom tillbaka i träning på tennisbanan.
Kommer starta sina förberedelser inför Australian Open i Doha där säsongens första turnering spelas.

Han säger själv att han siktar på topp 30 vilket inte alls är omöjligt om han får vara skadefri men topp 50 känns solklart och det är en placering som känns rimlig även om han skulle åka på några skadeuppehåll under säsongen. Kommer också plocka poäng i jämn takt då han behärskar både grus och hardcourt.

Nej det här spelet ska sitta alla gånger så länge han inte får en allvarlig skada och är borta mer än halva säsongen.

Maximilian Marterer U90.5 @1.87 leovegas/unibet 4/5u Jag nämnde Marterer som en av spelarna som jag tror kommer slå igenom under 2018 i mitt förra inlägg och när vi då erbjuds linan 90.5 på en spelare som under 2017 slutade på plats 90 gör det till ett givet spel.

En personlig favorit och jag blev lite förvånad över att han inte slog igenom ordentligt redan under förra säsongen men han avslutade säsongen starkt och plockade tre titlar på challenger touren och likt Bedene är han vass på alla underlag vilket han visade genom att först vinna challengern i Banja Luka på grus för att tre veckor senare vinna på hardcourt i Monterrey och fyra veckor efter det ta hem den tredje titeln på inomhusmatta på hemmaplan i Eckental.

Spelade ett par ATP turneringar utan att lyckas vinna någon match i huvudturneringen men det är bara en tidsfråga innan han plockar sin första seger och varför inte direkt i Doha där han ska som det ser ut nu försöka kvala in till säsongens första turnering.
Som jag också nämnde i mitt förra inlägg, det skulle inte förvåna mig ifall han i mitten eller slutet av säsongen går hela vägen och plockar en titel i en 250 turnering.

Han säger själv att han kommer blanda challenger touren med ATP-touren där dock mest fokus kommer hamna på att etablera sig på ATP nivå och jag känner mig rätt bekväm med att säga att han kommer lyckas med det utan några större problem för den spelstyrkan har han i kroppen.

Andrey Kuznetsov U80.5 @1.87 leovegas/unibet 4/5u Kuznetsov nämnde jag också som en av spelarna som kommer ha ett stark säsong under 2018 och att han ska hamna topp 80 ser jag som en självklarhet.

Han hade inget bra 2017 där han tillslut hamnade utanför topp 100 för första gången sen 2015. Samtidigt som han inte fick spelet att klaffa hade han en del otur med några lottningar vilket gjorde att han inte fick ta sig långt i turneringar och skaffa sig självförtroende.

Kei Nishikori i första omgågen i Australian Open.
David Goffin i första omgången i Rotterdam.
Tomas Berdych i första omgången i Monte Carlo.
Jo Wilfried Tsonga i första omgången i Madrid.
Andy Murray i första omgången i Franska Öppna.

Alla dem här turneringarna spelades under första halvåret och med en sådan start och viktiga poäng som faller bort direkt så är det inte speciellt konstigt att man sjunker på rankingen. Sen fick han aldrig spelet att stämma under andra halvåret där framförallt självförtroendet inte riktigt fanns.

För man ska veta att han har en riktigt fin potential och är fortfarande "bara" 26 år gammal och visst han kommer aldrig bli en topp 10 spelare men topp 30 är absolut ingen omöjlighet och får han bättre lottningar i början av säsongen så ser jag ingen omöjlighet att han skulle hamna där redan den här säsongen. Har tidigare under en period varit 39:a på rankingen vilket visar att han har spelet för att hamna där.

Jag tror stenhårt på Kuznetsov inför 2018 och håller han sig bara skadefri så kommer han vara minst topp 50 när säsongen ska summeras, det vågar jag lova.

Best Russian Singles Ranking
Någon annan spelare @21.0 leovegas/unibet 3/5u

Man skulle kunna byta ut "någon annan spelare" mot Andrey Kuznetsov för det är honom jag spelar på här. Vi kan räkna bort spelare som Donskoy, Vatutin eller Gabasvili för dem kommer inte ha någonting med det här att göra.
Vilka är det som slåss om den här platsen då?

Andrey Rublev @2.40
Karen Khachanov @2.70
Daniil Medvedev @5.00
Mikhail Youzhny @17.0

Jag tycker det är väldigt konstigt att man inte har lagt till Kuznetsovs namn här utan att han går under "någon annan spelare". Han bör placeras in mellan Medvedev och Youzhny och ska stå i betydligt lägre än 21 gånger pengarna.

Det mest troliga är att det kommer stå mellan träningskompisarna Rublev och Khachanov men det finns lite frågetecken kring dessa talanger.

Andrey Rublev hade ett bra 2017 men det verkar som folk tar för givet att han ska höja sig ännu mer inför den här säsongen, det kan han mycket väl göra men han kan också få en liten dipp vilket inte är helt otänkbart för han är långtifrån någon komplett spelare och har fortfarande massor att utveckla.

Khachanov blev jag lite besviken på under förra säsongen, jag trodde att han skulle lyfta betydligt mer än vad han gjorde men hans psyke verkar inte vara speciellt starkt och det kan förstöra för honom även den här säsongen. Förlorade många jämna matcher men framförallt förlorade han många tiebreak i avgörande set.

Medvedev hade ett ganska svagt 2017 och det lyfte aldrig riktigt för honom men likt Kuznetsov har han fin potential och är betydligt yngre också. Får han till det kan han också vara med och kriga som bästa ryss vid slutet av säsongen.

Kuznetsov som jag nämnde tidigare har potential att spela jämnt mot de här grabbarna och får han till det under en hel säsong så kommer han vara runt topp 30 och där lär de andra också befinna sig.

Jag räknar bort 35 åriga Youzhny vilket gör att det kommer stå mellan dessa fyra och att då få 21 gånger pengarna på Kuznetsov är riktigt bra.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt