Speltips: Tennis i Mexiko och Taiwan

Hallå där!

Senaste inlägget slutade med en vinst och en förlust där Pella @3.82 skrällde och vann med 7-6(4),6-4 mot Thiem medan Lacko @1.68 inte lyckades plocka något set mot Dzumhur som gjorde ytterliggare en riktigt fin vecka.

Skönt för egen del att studsa tillbaka direkt och göra en okej månad efter fiaskot i augusti. 105.26 i ROI efter 108 spel sedan starten på 1x2 vilket är godkänt men absolut inte mer än så. Hoppas kunna avsluta säsongen med en ROI på minst 110% vilket skulle kännas som en bra siffra.

Summering av september månad.
Spel: 34
Vinster: 12
Förluster: 20
Pusch: 1
Void: 1
Snittodds: 9.43
ROI: 119.52%
+14.64u

Challenger Kaohsiung
Max Purcell-Dudi Sela
Max Purcell @4.96 Pinnacle 2/5u

Inget snack om att Sela ska vara storfavorit i den här matchen och inget snack om att han troligtvis kommer stå som vinnare men att Purcell ska stå i 4.96 gånger pengarna köper jag inte.

Sela som har hyllats stort den här veckan av folk i hemlandet Israel efter att han gav upp mot Dolgopolov när ställningen var 3-6,6-4,0-1. Anledningen till att han gav upp var för att en av judarnas viktigaste högtider Jom Kippur skulle starta vid solnedgången och eftersom det här var en kvällsmatch och att den gick till tre set så skulle inte matchen hinnas avslutas innan högtiden skulle börja och därför gav Sela upp.

Sela som gjorde en fin vecka i Shenzhen ska nu ställa om till att spela en challenger turnering i Taiwan och den omställningen är sällan speciellt roligt att göra och vi har sett det tidigare att spelare får det svårt med motivationen när de går ner en nivå.

Purcell kommer även han ifrån spel i Shenzhen men skillnaden mot Sela är att han är betydligt mer okej med att spela på challenger touren för det är den nivån som han ska spela på. Lär inte lida av någon motivationsbrist i alla fall.
Har spelat ganska bra den senaste perioden och visat att han i enstaka matcher kan störa spelare som är på en betydligt högre nivå än han själv.

Bättre uppladdning för Purcell också som åkte ut tidigt i Shenzhen och fått många dagar på att förbereda sig inför den här matchen. Värre för Sela som gick fram till semifinal i dubbeln i Shenzhen och spelade så sent som i lördags så han har inte alls fått samma uppladdning som Purcell.

Sela deltog i den här turneringen förra säsongen där han åkte ut i andra omgången som 1.18 favorit, förhoppningsvis blir det samma sak det här året fast istället i första omgången.

Spelas troligtvis under tisdagen.

Challenger Monterrey Manuel Sanchez-Sam Groth Manuel Sanchez @5.56 pinnacle 2/5u Manuel Sanchez +4.5 games @2.00 pinnacle 3/5u

Bekantade mig med Sanchez under förra säsongen och backade honom ett par gånger men inte med något lyckat resultat. Han var ofta stor underdog men spelade bra och förlorade ofta i två tajta set eller i ett avgörande set.

Han har en bra serve och en stark forehand medan hans svaga kort är hans enhandsbackhand. Hans matcher brukar handla om små marginaler och det brukar innehålla färre breakbollar än genomsnittet.

Groth med tre raka förluster nu där den senaste matchen mot Krueger inte alls var något styrkebesked. Förlorade med 6-4,7-5 tillslut men hade inte varit orättvisst ifall det hade blivivt 6-4,6-3.

Sanchez har visat tidigare att han kan stå emot ganska bra när han möter spelare som har sin serve som det vassaste vapnet.
2017- 4-6,6-4,4-6 mot Pospisil
2017- 4-6,6-7 mot Jarry

Har även spelat jämnt mot spelare som Donaldson och Escobedo den här säsongen.

Hemmaplan för Sanchez och kan han bara hålla fokuset uppe i sina egna servegame så bör han ha en jättechans att ta hem den här matchen.
Väljer att lägga två spel i samma match där jag tycker de har hamnat helt fel med oddsen vilket jag kan förstå då Sanchez är ganska svårbedömd. Jag uppfattar honom som rätt vass och att han absolut håller för nivån på challenger touren.
Matchen kommer handla om små marginaler med ett och två tiebreak och då gillar jag att sitta på hemmaspelaren Sanchez till 5.56 gånger degen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.