Speltips: Uladzimir Ignatik och Vaclav Safranek

Var ett tag sedan jag skrev något inlägg men det har inte varit brist på spel från min sida för det. Har skickat ut en hel del via spelboken och twitter med blandat resultat men det känns som formen är på uppåtgående igen.

Challenger Istanbul Uladzimir Ignatik-Stefanos Tsitsipas Uladzimir Ignatik @3.16 Pinnacle 3/5u

Jag hade köpt de här oddsen ifall båda spelarna hade kommit till Turkiet med samma förutsättningar men detta är inte fallet inför den här matchen.

Tsitsipas vann under söndagskvällen sin första titel på challenger touren och att han ska lyckas ställa om sig till en ny match i ett annat land några dagar senare har jag svårt att se. Inte bara är det en ny turnering i ett annat land utan det är också ett annat underlag, att på några dagar ställa om sig från grus till hardcourt är aldrig lätt.

Ignatik kommer också från gruset men han har fått betydligt fler dagar att ställa om sig på eftersom han åkte ut redan i andra omgången när han förlorade med 7-6,7-6 mot Struff. Han har inga strålande resultat den senaste tiden men han har en titel sen tidigare den här säsongen på hardcourt.

Inget snack om att Tsitsipas är den bättre spelaren och han ska vara favorit i den här matchen men skulle han som jag tror få svårt att ställa om sig efter titeln så har Ignatik en väldigt bra chans att ta sig vidare till andra omgången, mycket bättre chans än vad oddsen antyder i alla fall.

Kommer spelas tisdag eller onsdag.

Challenger Banja Luka
Vaclav Safranek-Daniel Gimeno Traver
Vaclav Safranek @2.05 pinnacle 2/5u

Jag har svårt att förstå varför Gimeno Traver ställs ut som favorit i det här mötet.

Vad har egentligen han gjort den här säsongen?
Jo, han började med att åka ut i sju raka första omgångar där han bl.a. förlorade mot spelare som Popko och Tepavac.
I mitten av augusti vann han sin första match för säsongen när han besegrade 1400 rankade Rosenkranz. Åkte ut direkt i omgången efter.
Förra veckan vann han över Gabashvili efter tre tuffa set för att i omgången efter ge upp i matchen mot Taro pga illamående.

Safranek har gjort en del bra resultat den senaste tiden och är en spelare som är på uppgång. Kvalade in till US Open genom att slå Masur, Hanfmann och Stakhovsky innan han förlorade i tre raka set mot Dimitrov. Veckorna innan US Open hade han en semifinal och en kvartsfinal plats på challenger nivå.

Gimeno Traver gjorde sitt bästa resultat för säsongen förra veckan men det säger egentligen ingenting och eftersom han var tvungen att ge upp i sin senaste match så måste man undra hur hans uppladning har sett ut till den här matchen.

Som sagt, jag tycker att pinnacle har gått ut med fel favorit inför den här matchen och kan Safranek bara fortsätta spela som han har gjort de senaste veckorna så bör han vinna den här matchen.

Spelas under måndagen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt