Speltips: Preview inför US Open

Då var det dags för säsongens sista grand slam turnering när vi vänder blickarna mot New York och US Open.

Igår kväll kom beskedet att världstvåan Andy Murray tvingas lämna återbud pga en höftskada och han är bara en av många toppspelare som inte kommer till spel nästa vecka.

Förutom Murray så har även Wawrinka, Djokovic, Nishikori och Raonic tvingats att kasta in handduken och med frågetecken på Federers samt Nadals fysiska form så är det upplagt för en skrällseger och därför väljer jag att sprida ut några units på några tänkbara vinnare.

Såhär ser oddsen ut på söndagskvällen.

@2.75 Roger Federer (övre halvan)
@4.20 Rafael Nadal (övre halvan)
@6.50 Alexander Zverev (undre halvan)
@17.0 Grigor Dimitrov (övre halvan)
@19.0 Marin Cilic (undre halvan)
@19.0 Nick Kyrgios (övre halvan)
@29.0 Dominic Thiem (övre halvan)
@29.0 Juan Martin Del Potro (övre halvan)

Ska man lägga något vinnarspel i den här turneringen så bör man sikta in sig på spelare som tillhör den undre halvan för tittar vi på de 8 största favoriterna inför US Open så är det bara Cilic och Zverev som finns på den sidan medan övre halvan troligtvis kommer bli ett riktigt getingbo med Federer och Nadal som klara favoriter.

US Open Marin Cilic att vinna turneringen @19.0 bwin 2/5u

Jag börjar med att lägga in 2u på att Marin Cilic ska vinna turneringen till 19 gånger pengarna. Han har visserligen inte spelat någon tennis sedan Wimbledon men har var det verkar som inte haft några större skadeproblem utan jag tolkar det som att han istället har lagt in en viloperiod. Han har dessutom sett väldgt bra ut under träningarna inför turneringen.
Cilic trivs ordentligt i New York då han under 2014 gick hela vägen och vann efter att ha besegrat Nishikori i finalen och 2015 gick han till semifinal så inget snack om att han kan leverera i grand slam sammanhang när det gäller som mest.

Gynnsam lottning för kroaten som troligtvis kommer möta Ferrer/Pouille i tredje omgången och Tsonga/Carreno Busta i en eventuell kvartsfinal. Inget motstånd som bör skrämma honom och han kommer gå in som klar favorit oavsett motstånd.

I semifinal väntar troligen Zverev och att han har står i 6.50 att vinna turnerigen känns alltför snålt. Han har aldrig levererat i grand slam sammanhang och även om han kommer in till turneringen med en fantastik form efter att ha vunnit i Washington och Montreal så har han under den senaste perioden överpresterat ordentligt när det kommer till att vinna de viktiga poängen (källa @tennisratings), därför tror jag att bolagen överskattar tysken och jag köper inte att han är så pass stor favorit att vinna den under halvan (2.37).

I finalen så kan man gissa på att det är Federer eller Nadal som väntar men båda har lite skadeproblem, framförallt när det gäller Nadal så har det kommit in uppgifter på att han har problem med ett knä medan Federer hade problem med sin rygg i sin senaste match för några veckor sedan. Utöver dem är det Kyrgios eller Dimitrov som känns som tänkbara alternativ som finalmotståndare.

Med osäkerheten runt flera toppspelare så känns det väldigt bra att få 19 gånger pengarna på Cilic att vinna då lottningen verkligen har öppnat upp det för honom då hans största konkurrent om en finalplats är Zverev.

US Open Jo Wilfried Tsonga att vinna turneringen @67.0 bwin 0.5/5u

US Open Sam Querrey att vinna turnerigen @126.0 bwin 0.5/5u

Jag behöver inte upprepa mig så mycket men som jag har varit inne på tidigare så är det öppet om en finalplats i den under halvan och två andra spelare som jag tycker har en bättre chans att vinna än vad oddsen antyder är Tsonga och Querrey.
Båda med en bra lottning där Querrey har Isner som sitt största hot om en kvartsfinal medan Tsonga har Carreno Busta i en eventuell kvartsfinal.
Tsonga återfinns i Cilic quarter medan Querrey är med i Zverevs quarter så kvartsfinaler mellan Tsonga-Cilic och Querrey-Zverev känns inte allt för otänkbart.

Många spelare har sin livs chans att ta sig långt i en grand slam och egentligen så finns det flera spelare på undre halvan som möjliga vinnare men jag väljer att förlita mig på Cilic, Tsonga och Querrey.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.