Speltips: Premiär inlägg

Då var det dags för mitt premiär inlägg här på 1x2 och tanken var att jag skulle sätta igång imorgon men jag hittade ett sånt pass fint värde att jag inte kunde hålla mig.

Först vill jag bara förklara lite hur jag använder mig av units. Jag kör på med 1-5 units där de flesta spelen kommer ligga runt 2-3 units. Jag har t.ex. bara haft 2 maxspel på dem 2 åren som jag varit på twitter så det kommer användas väldigt sällan och egentligen samma sak med 1u. Min styrka är odds som ligger runt 1.50-1.99 så när det kommer till dem oddsen så använder jag väldigt sällan mindre än 3u oavsett om det är 30 punkters värde eller 8 punkter för enligt mig blir utdelningen alldeles för dålig om jag ska använda mig av 2u till dem oddsen.

Ni kanske tycker det låter krångligt men ge det lite tid så kommer ni tillslut förstå hur jag tänker.

Jag kommer skriva lite olika inlägg här på sidan så ibland kommer det vara som det är idag en längre text med bara ett speltips och ibland kommer det vara inlägg med flera spel men med lite mindre text för varje spel.

Nu är det slut snackat men skulle ni ha några frågor så finns jag på twitter där jag heter @aebetting.

 

ATP Newport Kval
Alex Bolt-John Patrick Smith
Alex Bolt @2.27 Pinnacle 3/5u

Vi tar oss till USA och ATP turneringen i Newport där kvalet drar igång under söndagskvällen och jag har hittat mitt första spel här på 1x2 i matchen mellan två australier.

"Störst först" brukade det heta när jag var mindre så då börjar vi den 28 årige John-Patrick Smith som är lite av en grässpecialist och ses som en serve volley spelare där hans volley spel faktiskt är riktiga bra. 

Kollar man på hans resultat den senaste tiden så ser det ganska bra ut men då ska man veta att kvartsfinalplatsen i challenger turneringen i Nottingham ljuger en del då han borde ha åkt ut redan i första omgången där Vanni servade för matchen och hade en hel del matchbollar. Han har dessutom tappat set mot Storrie, Djere och förlorat mot spelare som Garin som är långt ifrån någon rutinerad grässspelare så jag skulle påstå att resultaten ser bättre ut än vad de egentligen är. 

 

Alex Bolt såg jag för första gången i challenger turneringen i Happey Valley som spelades första veckan 2017 och jag har verkligen gillar vad jag sett sedan dess.

Lite bakrundsinformation om Bolt.
Innan den turneringen i Happey Valley så hade inte Bolt spelat en tennismatch sedan mitten av mars 2016 pga bristande motivation och tanken var att han aldrig skulle återvända till tennisen men tillslut märkte han att han saknade tennisen alldeles för mycket och mindre en ett år efter att han slutat så kvalade han 2017 in till Australian Open för första gången.

Bolt har en väldigt fin serve och dessutom en bra forehand och dem två kombinerar han ofta tillsammans på ett väldgt bra sätt. Hans finalplats i challenger turneringen i Ilkley för några veckor sedan imponerar där han vann över spelare som Gombos, Halys och Mmoh så det är inget snack om att han trivs väldigt bra på gräset. 

Till dagens match så tror jag att Bolt kommer vara den mer stabilare spelaren i egen serve vilket kommer vara väldigt viktigt och så fort bollen kommer i spel så kommer Bolt vinna mestadels av poängen. Smith kommer vilja hålla duellerna korta och försöka vinna poängen genom sitt serve volley spel.

Jag tycker att bolagen har hamnat snett i den här matchen då jag håller Bolt som minimal favorit till att vinna matchen och personligen hade jag satt ut honom till runt 1.95 gånger pengarna. Det kommer handla om små marginaler i den här matchen men håller de båda en liknande "breakpoint conversion" så är jag övertygad om att Bolt tillslut tar hem matchen.

AE Bettings blogg

AE Betting

"AE" är en sporttokig kille som har delat mig sig av speltips på tennis via twitter sedan juni 2015. Om han inte sitter framför datorn och analyserar kommande matcher så följer han favoritlaget Djurgården slaviskt, vilket ni kommer märka om ni börjar följa denne på twitter. Här på 1x2.se kommer AE främst fokusera på singelmatcher från ATP-touren, men även flika in med en hel del speltips och texter från Challenger touren

Sveriges bästa

Kända profiler