Speltips: Queens Park Rangers - Aston Villa. Har de fått ordning på defensiven?

Aston villa 26/10

Veckans blogspel satt fint när Norwich återigen vände en match och övern säkrades. Mycket riktigt så har Aston Villa problem i defensiven och detta hoppas vi återigen kunna utnyttja när Aston Villa åker till London på fredagskvällen för att möta QPR

Queens Park Rangers

Jag blir inte klok på dessa blåvita herrar. Men nog har de inne i en vinnande trend. En imponerande hemmaseger mot Wednesday i tisdags och innan det var det Tractor Boys som fick stryk. Faktum är att QPR kommer till denna match med fyra matcher utan förlust och man har klättrat från en plats i botten tillen stabil 13e plats. QPR har ett fint lag. P9 topp har Israelen Hemed hittat målformen med mål de senaste två matcherna.

McLaren har spelat med samma elva både mot Ipswich och Sheffield och hintade på PKn att det förmodligfen blir samma elva i kväll. Med andra ord inga nya skador och en harmonsik trupp. På skadelistan finns fortsatt Furlong men i övrigt så har man en hel trupp

Aston Villa

Skrev ju om laget från Birmingham i tisdags. De har som sagt sparkat Bruce och in tog man Brentfords framgångsrike tränare Dean Smith. Jag såg delar av Villa matchen i tisdags och jag tyckte mig se exakt det problem jag pekade på i tisdagens analys. Smith är en offensiv balanserad coach och jag är helt övertygad om att Villa kommer ha stor nytta av honom i längden. Dock är defensiven skakig. Enligt mig är dålig kvalitet i försvaret tillsammans med en ny tränarfilosofi är ingen bra kombo. Den tidigare tränaren Bruce är ju en man från den äldre skolan som prioriterar en låg backlinje där huvudspelet värderas högt. Och när vi kikar vilka som spelar i detta lag så syns detta. Smith vill ha mer spelskickliga försvarare och i en övergångsfas kommer detta märkas.

McGinn kommer tillbaka efter avstängning till denna match. Frågetecknen på Abraham har också suddats ut. Han fick en spark i huvudet i tisdags, men är redo för spel, vilket såklart är bra för offensiven.

Aston Villas offensiv var det ja. Faktum är att man fatiskt gjort mål i samtliga Championshipmatcher denna säsong. Med det sagt, än mer dåligt att man ligger där man ligger, och än mer talande att deras problem verkligen finns i det defensiva spelet.

Speltips

Vi kommer få se två lag som vill vinna denna match, Villas ambition är uppflytt och QPR med den form man är inne i så är det seger som räknas. Reken baseras mycket på Aston Villas brister och styrka. Offensiven är imponerande och defensiven är bristfällig. Visst kan man välja ö2,5 mål om man vill, men mina ögon faller mer på BTTS - Yes som vi finner till 1,76 på Unibet Detta är något som inträffat i sex av Aston Villas sju senaste matcher och i min bok kommer det ske igen.

Tid: 2018-10-26 klockan 20:45

Match: Queens Park Raangers - Aston Villa

Speltips: BTTS - YES

Odds: 1,76

Bookie: Unibet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt