Speltips: Speltips Bournemouth - Crystal Palace . Målrik match att vänta?

Masen 1/10

Söndagen måste varit den tråkigtaste söndagen på länge om man gillar fotboll från de brittiska öarna. Cardiff- Burnley kunde man hoppa och istället fokusera på den match som nu sparkar igång den sista veckan innan höstens andra landslagsuppehåll. Det bjuds på Champions League, Championship i veckan, men först ut är matchen mellan Bournemouth och Crystal Palace.

Läget i Bournemouth

Hemmalaget är en frisk överaskning så långt och som vanligt går man från klarhet till klarhet. Jag har i tidigare blogginlägg öst beröm över Eddie Howe, hur han med förhållandevis små medel år efter år gör storverk med detta lag. Man ligger förnärvarande på en nionde plats, men kan vid seger gå upp jämte Watford på sjätteplatsen. Senast åkte man dock på storstryk emot Burnley, så lite osäkerhet kring formen får man nog ändå dra. På hemmaplan är man dock oerhört effektiva och svårslagna. Senaste förlusten kom emot United i April, så helt klart har Palace något att bita i här. Offensivt har Fraser imponerat med fyra mål så här långt, och än bättre kan det bli med kreatören Stanislas på väg tillbaka. Han har spelat några 90 minuters matcher med u23 laget och lär finnas på bänken idag. Kan bli ett delikat problem i framtiden för Howe att välja mellan dessa. I övrigt saknas fortsatt Gosling som dras med sin vadskada. Även Daniels väntas fortsatt vila efter sin knäskada.

Läget i Crystal Palace

Hur mycket kan en spelare betyda för ett lag. När mitt kära Southampton för några veckor sedan mötte och vann över Palace så saknades storstjärnan Zaha, och utan honom är man ett helt annat lag. Nu är han frisk och då har spelet direkt sett bättre ut igen. Vinst emot Huddersfield och ett oavgjort emot Newcastle är väl förvisso inga resultat man skriver in i ett CV, men Zaha ger tyngd till anfalet, och han drar självklart på sig mycket uppmärksamhet, vilket borde ge anfallskollegoerna mycket mål. Nu är det lite synd om Palace som i Benteke sitter på seriens nästvärste målsumare ( Efter Shane Long). Kanske desto bättre för dem att Benteke till denna match saknas pga. skada. Nä skämtåsido. Benteke är ju egentligen en klassanfallare, men han saknar självförtroende i avsluten för tillfället och jag tycker Palace just nu är ett bättre lag utan belgaren.

Senaste förlusten kom just emot Soton, men utöver denna har man en god form. Skademässigt är det bara Benteke som saknas, så man förväntas starta med starkast möjliga lag. Stora frågan är väl vem den centrala anfallaren blir. Ayew eller Sörloth.

Statistik

Det brukar nästan alltid bli jämna matcher när dessa lag möts. Fyra av de sex gånger de möts har slutat med ett kryss. Bournemouth har faktsiskt aldrig slagit Palace i en hemmamatch i seriesammanhang, så får se om de lyckas med detta idag. Det brukar ofta bli ganska målglada drabbnignar lagen emellan. Båda matcherna ifjol slutade 2-2 och jag skulle inte blir överaskad om det blir något liknande idag.

Förväntad matchbild

Detta är två lag som ofta sätter full fart framåt. Jag tycker att styrkan i båda lagen ligger i det offensiva snarare än i försvaret och det borde kunna visa sig när vi summerar matchen efteråt. Skulle jag gissa kommer Palace ha lite mer boll trots bortaplan då de känns något mer bollskickliga, Dock finns det även spelare i hemmalaget som trivs med att föra spelet. Ett högt presspel är att vänta och detta borde kunna skapa ytor mellan försvar och mittfält. Lägg därtill individuell speed och skicklighet i båda lagen och jag tror att det blir en mycket trevlig måndagskväll.

Speltips

Som texten kanske avslöjar är jag inne på en målrik match, Oddsen har dalat en del sedan jag tog spelet, men 1,79 på ö2,5 är mer än nog för mig.

Match : Bournemouth - Crystal Palace Tid : 2018-10-10 klockan 21.00 Speltips: över 2,5 mål Odds: 1,79 Bookie: Pinnacle

Lycka till!

//Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.