Speltips: West Ham - Bournemouth ()

Masen West Ham - Bournemouth

Hejsan,

Årets första tips från Premier League från mig. Efter en tuff bröllopshelg har jag i veckan kollat och läst mig ikapp premiäromgången. Mycket av mina diskussioner har sedan hamnat att försvara mitt kära Southampton så får väldigt mycket kritik. Men handen på hjärtat. Vi möter fjolårsjuan som har vart igång i tre veckor med sin säsong och är det klart bättre laget i andra halvlek. Jag vet inte vad man kan förvänta sig då riktigt. Samtidigt får Hughes kritik på kritik från höger o vänster och ja, jag är inte hans största fan, men lugna er lite. Han räddade kontraktet ifjol åt oss, han är väldigt populär både hos spelare och fans, och ska vi kolla på första matchen var det hans tidiga ändringar i andra halvlek när han bytte in våra nyförvärv som Han värvat, Eloyonoussi och Ings som helt ändrade matchbilden. Så innan vi skriker att han är ligans sämsta coach så lugna er lite. Mycket möjligt att jag kommer instämma i de klagoropen, men det är för tidigt än.

Det är ju ett intressant år inledningsvis i Premier League. Den tidiga deadlinen i Sillyn tillsammans med ett VM gör att många lag hastat ihop spelare, som det känns utan vidare tanke för att sedan försöka lägga pusslet en bit in i säsongen. Jag tror vi kommer se en hel del skiftningar under säsongen, där lag som var aktiva under sommaren öppnar dåligt, men kanske, om man får rätt styrning på båten återhämtar sig när laget blir mer samspelta.

Ett sådant lag är West Ham. Som vanligt har man öppnat plånboken och som vanligt skriker de flesta att i år är året..... Jag får dock känslan att det blir en säsong precis som vanligt med höga toppar och väldigt djupa bottnar. För kikar vi namnmässigt har man likt en Football manager tränare köpt in det mesta man kommit åt. Anderson, Balbuena, Diop, Fabianski, Fredricks, Perez, Sanchez, Wilchere och Yarmolenko. Namnkunniga herrar samtliga dessa, men jag har så oerhört svårt att se Pellegrini få ihop detta lag.

Man mötte Liverpool första matchen, och kanske är det just det som gör dem svårbedömda. Ett Liverpool som (det svider att säga det) ser helt fantastiska ut. Man fick stryk med 4-0 och man såg minst sagt virriga ut i defensiven. Framåt skapade man knappt någonting och man såg verkligen inte ut som ett lag på övre halvan. Men återigen, var det West Ham som var dåliga eller Liverpool bra? Min åsikt är en kombination.

Bournemouth vann premiären enkelt emot den tippade jumbon Cardiff. Såklart blir detta ett större test för laget från sydkusten, men jag tycker man ska ha en bra chans. Man har inte tappat något av värde till denna säsong och har fyllt på med klasspelare i form av Lerma och Salguero. Ingen av dessa spelade premiären så här har Howe sparkapital. Till skillnad från West Ham så är det typ ett likadant lag som man haft senaste åren. Vi vet hur de kommer spela, vi vet vilka som kommer spela, och framförallt så vet laget hur de ska spela. Man är kanske själva defintionen av ett lagbygge, och med snabba omställningar kan de hota de flesta lagen i Premier League när de har rätt dag.

När vi summerar säsongen i maj bör West Ham ligga över Bournemouth i tabellen och hade denna match spelats i vinter hade jag förmodligen med dessa odds sneglat på hemmavinsten. Men det är ett färdigt hus som möter ett hus i bitar och Howe är skicklig att utnyttja detta. Han vet exakt hur han ska spela sitt lag i denna typ av matcher så jag anser att Bournemoth ska ha en bra chans här. Man kan spela ett djärvare hcp om man är på det humöret, men det är början av säsongen och när vi får 1,85 på Bournemouth +0,5 hos Pinnacle så anser iaf jag att det är några tiondelar högt.

Lycka till!

//Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt