Speltips: Middlesbrough - Sheffield United

Sheffield United

God dag.

Gårdagens spel satt igen och denna gång mycket enkelt. Inte ofta man kan luta sig tillbaka med ett grönt spel redan i minut 15, men Hull rivstartade och 1-0 i fjärde var percis det vi behövde. Aston Villa vände ju sedan på steken och imponerade....

Idag har vi två matcher i Championship och jag vilar mina ögon på matchen mellan Boro . Sheffield United. Sheffield fick i första matchen stryk emot Potters Swansea. Nu hade jag inte möjlighet att se matchen själv, men läst att man slarvade bort det där. Tidig ledning gjorde att man backade hem en aning och det utnyttjade ett speedigt ungt Swansea. Sheffield har annars övertygat på försäsongen. Idel vinster och oavgjorda och på schemat har man bland annat ett oavgjort mot ett Inter med ett bra lag.

Till denna match kommer har man inga nya skador, men manager Wilder har pratat om del rotaton då matchandet är tätt i början. Sheffield som överaskade ifjol som nykomplingar har denna sommar gjort sig av med en hel del överflödiga spelare men vävat väldigt sunt. Speciellt intressant är lånet av Woodburn från Liverpool. En personlig favorit som skall bli ytterst intressant att följa denna ssong. Får han det och flyta kan vi lätt prata 15+ mål denna säsong.

Boro med Pulis vid rodret öppnade första matchen med att råna Millwall på tre poäng. Hemmalaget hade en stabil 2-0 ledning och Boro hade ingenting. Men när man mot slutet av andra skulle lägga sig på försvar så straffade det sig som vanligt och Boro kunde både reducera och kvittera.

Man har vart aktiva under sommaren, men det är speciellt sista veckan det hettat till. Gibson, deras absolut viktigaste spelare har precis skrivit på för Burnley och detta är ett avbräck. Dessutom verkar Traore mer eller mindre klar för Wolves. Vi snackar en övergångssumma på över 200 miljoner så då förstår ni dennes kapacitet. Lägg därtill att man för någon vecka sedan sålde Bamford till Leeds och har tidigare under säsongen släppt den gamle Unitedytterbacken Fabio till den franska ligan.

Man har värvat in Aden Flint från Bristol C.. Ni som läst min blogg vet att detta är en spelare jag hyser stor beundran till. Riktigt fin i luftrummet och dessutom extremt målfarlig för att vara mittback. Ssongen Bristol gick upp till Championship stod den reslige mittbacken för 15 fullträffar. Det måste ju vara något lags rekrord för en mittback. Dessutom hämtade man in McNair från Sunderland. Ett par lån från franska och spanska ligan finns också med och man kommer helt klart ha ett lag som skall vara med på den övre halvan även i år, trots avbräcken.

Nu är det ju dock så att nyckelspelarna som lämnat har lämnat nyligen och enligt rapporterna syntes det rätt tydligt att Boro saknade Traore och Gibson i matchen mot Millwall, Idag möter man ett högt pressande Sheffield U, och det blir intressant om Pulis väljer att försöka ta tag i spelet eller om han backar hem. Det är inte ett WBA i Premier League han coachat längre utan ett Premier League satsande Boro i Championship och då krävs att man för matcherna mer.

Jag gillar Sheffield. De har mycket fin anfallskraft, hårt arbetande mittfältare och en stabil backlinje och jag tror det passar dem perfekt att möta ett omorganiserat Boro i denna match. Sett till hela säsongen kommer nog Boro hamna före Sheffield, men just idag tycker jag Sheffield ska vara favoriter.

Jag spelar Sheffield U + 0 @ 2,53 på Pinnacle. För den som vill säkra upp kan man självklart spela både +0,25 och +0,5, men i detta fall förderar jag et högre odds på Sheffield segern.

Lycka till

//Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt