Speltips: Hull - Aston Villa

Aston Villa - Hull 6/8

Hejsan, Leeds imponerade igår och när Stoke lyckades reducera i början av andra på straff så var gårdagens bloggspel grönt.

Även idag bjuds det på fotboll från Championship vilket är fantastiskt och även idag har jag hittat ett fint spel på förhand. Hull möter Aston Villa. Två forna Premier League lag där jag har svårt att se något av dessa lag i någon form av uppflyttningsrace.

Men vi börjar med att spola tillbaka bandet några månader till den där matchen i maj mellan Fulham och Aston Villa på Wembley. För den matchen kommer att påverka utgången av denna säsong väldigt mycket. Cairneys 1-0 för Fulham vart matchens enda mål och säsonger av jagande av den där Premier League platsen var slut. Det tog bara någon vecka innan det deklarerades att man är tvungen att bromsa satsningen och helt enkelt anpassa satsningen efter deras egna plånbok. Och nog syns det på deras lag. Aston Villa som brukar leda Silly Season i Championship har vart väldigt passiva. Inte ett enda nyförvärv och man har släppt Terry, Samba och Agbonlahor... Tre spelare som samtliga haft ett saftigare lönekuvert än vad de kanske bidragit med senaste åren. I övrigt har Aston Villas silly handlat om Gealish vara eller icke vara i klubben. Aston Villas nyckelspelare har flitigt ryktats till Tottenham hela sommaren, och frågan är om de lyckas lösa detta nu när vi går in i sista veckan på transferfönstret för denna gång. Vilket som kommer han med största sannolikhet spela idag. Det kommer också Kodija att göra. Villas anfallsstjärna som missade stora delar av förra säsongen pga skada har efter att spelat några matcher i slutet av säsongen fått en hel sommar på sig att förbereda sig och hans närvaro kommer vara mycket viktig denna säsong. Speciellt inledningsvis av säsongen då Villa har skador på Scott Hogan, Keinan Davis and Rushian Hepburn-Murphy vilket gör att Villa förmodligen får ställa upp med junioren Knibbs på bänken. Gällande juniorer och Villa så har de ett mycket intressant u23 lag och jag tror och hoppas att vi kommer få se mycket närvaro av spelare från deras ifjol så framgångsrika u23 lag. Hepburn Murphy i all ära. Den spelare jag mest ser fram emot att se är O´hare som enda sedan han sprang åttor runt Virgil Van Dijk i en u23 match emot Southampton ifjol jag är fullstäning kär i att se.

Steve Bruce fick fortsatt förtroende och då man fått behålla stommen av fjolårslaget så tror jag ändå man kan överaska många lag i år. Med Terry och Bamba bort måste man bygga en ny defensiv. Kanske får vi se en högre ställd backlinje i år med en offensivare mentalitet. Man har under försäsongen gjort mycket mål, men också läckt bakåt och jag tror vi kan få ett liknande scenario i denna prermiär.

För man gästar orangea Hull. Ett Hull som till denna säsong rensat ordentligt i truppen. Nyckelspelare som Larsson, Dawson och Hernandez har lämnat. Lägg därtill ytteligare en handfull spelare och Nigel Atkins kommer ha ett nytt lag att arbeta med. Jag antar att den nya försvarsgeneralen stavas Lichaj. Den rutinerade mittbacken har plockats in från Nottingham och Hulls vara eller icke vara i Championship vilas mycket på dennes axlar. Hernandez som visserligen var skadad stora delar av fjolårssäsongen och egentligen hela hans sejour i Hull kommer ändå saknas. Han hade en tyngd ett lag som Hull inte kan ersätta. Man har försökt i afallaren Milincovic från Genoa, och tillsammans med Dicko är man Hulls främsta anfallsvapen denna säsong.

Två lag med nya målsättningar och två lag som känns aningen offensiva i sin inriktning.Jag sneglar även denna dag på BTTS - Yes och noterar att Hulls försäsong enbart innehållit denna utgång så när som på en match. Även Aston Villa har som tidigare nämnts vart med i matcher med mycket mål under försäsomgen. Jag får känslan att det är två lag som satsar yngre och båda kommer spela en mer naiv och roligare fotboll än vi vant oss med senaste åren.

Även idag fungerar övern bra om man vill trissa oddset lite men jag körr BTTS - YES till oddset 1,83 som ni finner på Bethard. Allt över 1,75 är spelbart och öven idag finns oddset högre på Sportsmarket för er som har tillgång till den tjänsten.

Lycka till

//Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.