Speltips: Preston - Queens Park Rangers

Preston 4/8

Hallå,

Gårdagen vart en besvikelse där Derby vände på matchen. Jag tycker faktiskt mitt spel var värt ett bättre öde där vi i första halvlek fick precis den täta tillställning jag väntat mig och där faktiskt Reading var det klart bättre laget. Frank Lampard verkar dock sagt några magiska ord i paus, för i andra halvlek var det ett annat Derby vi fick se. Därför kändes Readings 1-0 både ologiskt och väldigt onödigt med tanke på vårat spel, och i samma stund kunde man rätta rött. Mycket riktigt, 10 minuter senare gör Derby 1-1 på sitt första skott på mål, och trots att det är ett fint skott får vi nog ge det målet till Readings målvakt Mannone som borde tagit skottet. Mount 1-1 och kul att denna talang direkt får visa varför det talas så mycket om han.

Nog om detta. Idag sparkar vi igång ordentligt där jag har tagit två spel. I matchen WBA har jag tagit ett spel som ni finner i spelboken, och det andra är i matchen Preston – QPR

Preston är av många tippad i mitten denna säsong. Själv är jag nog mer inne på att man är ett av laget som kan hota om en sjätteplats. I fjol föll man på mållinjen och slutade på den tråkiga sjundeplatsen, men är detta år, året man på allvar hotar däruppe?

Som vanligt har man värvat smart. Unga talangfyllda spelare som väl platsar in i det pussel Preston så skickligt brukar bygga upp. Man är ett lagbygge med högt presspel som kan slå de flesta lagen. Man gillar de tajta matcherna där man ofta går vinnande ur striden, och jag slås inför varje säsong hur man lyckas trippa under radarn utan att bli plundrade av lag med starkare ekonomi än dem. Till denna säsong är väl egentligen den enda förlusten som känns kännbar Cunningham som följde med Cardiff upp i Premier League.

Försäsongen har sett bra ut. Man har mött brödgäng som man städat under ordentligt och även spelat oavgjort emot West Ham och man förlorade en tight batalj emot Burnley, men där båda insatserna känns bra och man går in i ligaspelet med gott självförtroende.

QPR har till denna säsong gjort en helomvändning och börjat om från början. Högavlönade äldre spelare som Mackie, Onuoha, Perch och Emanuel Thomas har städats bort och man har egentligen bara värvat en spelare… Leistner från Union Berlin. Det innebär att man kommer satsa på yngre spelare vilket går helt emot tidigare taktik. Man ska dock komma ihåg att fjolåret var en besvikelse där man slutade på en 16e plats och man var aldrig nära att kunna utmana där uppe. Man har bytt ut Holloway emot Mclaren och denna kommer få en tuff säsong. McLaren är känd att spela en fartfylld och underhållande fotboll, och detta med en betydligt mer orutinerad trupp så ser i alla fall jag stora risker och jag tror att QPR få siktet inställt på att undvika nedflyttning denna säsong.

Preston har historiskt lätt emot QPR naiva spel och har vunnit de senaste fyra matcherna klubbarna emellan. Lägg därtill att Preston kommer in i denna säsong som ett bättre lag än ifjol och QPR som ett betydligt sämre lag detta år så känns utgången på matchen ganska klar. Förra året var QPR ligans tredje sämsta bortalag och jag ser faktiskt inte hur de ska lura Preston på poäng här.

Jag spelar Preston rak hemmaseger till oddset 1,95 på Unibet Lycka till vid rygg! //Masen






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt