Speltips: Målsnålt ikväll igen?

Självkristisk var jag igår, men då får man också passa på att klappa sig på axeln när analysen är rätt. West Ham-Shewsbury vart mycket riktigt en målsnål historia och Shrewsbury hade enligt rapporterna i stort sett inte några möjligheter och West Hams nolla var aldrig riktigt hotat. Gårdagens bloggspel satt därmed enkelt. Själv hade jag ögonen på Leicesters match emot Fleetwood. Det var länge sedan jag såg en så dålig halvlek av ett PL lag. Hemmalaget hade dålig tajming, taskig teknik och Fleetwood borde nog om någon haft ledningen i halvtid. Nu fick de en slumpmål och sedan hjälp av VAR i andra och 2-0 slutade matchen.

Idag spelas de tre sista omspelsmatcherna i Fa cupens tredje omgång och jag har hittat ett intressant spel i Chelsea emot Norwich.

I Chelsea är det smått turbulent. Senaste veckorna har speglats av Contes bråk med Mourinho, Moratas inneffektivitet och Hazards ganska krampaktiga form. Trots detta klamrar man sig kvar i toppen av PL. Självklart är racet om förstaplatsen avgjord sedan länge, men Chelsea lär vara med och böka och kämpa om andraplatsen.

Inför denna amtch har Conte gått ut och bekräftat att man kommer rotera en hel del. Nu har man ett väldigt spännande u23 lag där jag tror och hoppas vi får se spelare som Ampadu och Musonda. Dock verkar Conte inte tro att Hudson-Odoi är redo än, vilket är kontsigt med tanke på Moratas form och hans dissande av Batshuayi. Det senaste är ju att Batshuayi kommer lånas ut till en spansk trupp och istället för att då satsa på en av sina talanger går ryktena om ett lån av Andy Carrol.. Chelseafansen är sådär nöjda över dessa rykten noterar jag när jag läser i deras forum. Till denna match tror jag dock att valet som anfallare kommer falla på Morata. Man behöver verkligen få igång honom och denna match kan vara ett utmärkt tillfälle för spanjoren att få jobba tillbaka några procent på sitt självförtroende.I övrigt räknar jag med att spelare som Ampadu och Mosonda har en stor chans att få minuter.

En trolig elva skulle kunna vra denna:

Caballero
Rudiger Luiz Ampadu
Kenedy Zappacosta
Drinkwater Bakayoko
Pedro Willian
Morata

Chelsea kommer till denna match med tre raka 0-0 matcher och visst sitter defensiven, men framåt är det riktigt krampaktigt. Hazard som är deras stora stjärna ser okej ut fram till straffområdet, men väl där får han ständiga blackout och gör det alldeles för svårt för sig. Lägg till Moratas ineffektivitet och det är klart man har problem med målskyttet.

Detta lag skall alltså möte Norwich. Kanariefåglarna är i grunden ett väldigt offensivt lag men har senaste veckorna verkligen täppt till bakåt. Ett insläppt mål senaste fem matcherna imponerar. Dessutom 5 raka utan torsk och helt plötsligt har man lite häng på en play off plats då Sheffield U endast finns sex poäng framför dem på den sista platsen. Räkna med ett race ända till sista omgången.

Norwich kommer komma med en stark elva. Manager Daniel Farke säger så här:

"We will try to bring a really strong squad onto the field. To repeat such a performance against a giant for a third time would be outstanding."

Jag tror man kan stå upp länge mot detta Chelsea som söker efter formen. Ett +hcp på Norwich skulle fungera, men som man kanske kan räkna ut så tycker jag mycket talar för en målsnålmatch och det är här jag hittar dagens spel. Enligt mig borde u 2,5 ge i runda slängar 1,9, men med tanke på att det är ett topplag i PL som möter ett Championshiplag så får vi istället den fina linan u2,75, dvs halvtorsk vid 3 mål och heltorsk med 4 eller fler mål och den kniper jag direkt.

Tid: 2018-01-17 klockan 20:45
Match: Chelsea - Norwich
Spel: Under 2,75ah
Odds 1,95
Bookie: Pinnacle
Insats: 5u (Flat)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt