Speltips: Målrikt på Emirates

Tänkte börja med att fråga hur man skall lägga upp morgondagen utan att ligga på minus hela julhelgen. För vilken lördag vi bjuds på. Toppmatcher från alla Europas hörn, där självklart El Clasico som sparkar igång dagen kanske är den största höjdpunkten. Man får se till att ha gjort alla förberedelser och paketinslagningar ikväll så man kan viga morgondagen åt soffan. Perfekt då att de lagt Arsenal - Liverpool ikväll då så man helt plötsligt har 0 tid att förbereda.

Det var en drygt en vecka sen jag postade ett spel här på 1x2. Mycket på jobb och inför juletider gör att mitt bloggande blir ryckigt, men försöker lägga upp alla mina spel i spelboken så ha koll även där.

Formen är fortsatt god i alla fall och vi försöker ha den känslan med oss när vi går in i den intensivaste perioden i den engelska fotbollen.

Ofta brukar jag förespråka tidiga spel, där man kan dra nytta av felsatta odds innan marknaden hunnit justera dessa. Dock just under denna period är det bra att avvakta en aning och vänta in elvor då roteringar är att vänta.

Just till Liverpool - Arsenal tror jag dock att vi kommer få se två ordinarie lag, där man inte vågar riskera att bänka någon sin stjärnor.

I Arsenal är det mesta som vanligt. Efter en trevande inledning har man haft en positivare avslutning på hösten. Efter förlusten mot City i början av november har man bara en förlust i ligan och det var den berömda matchen emot United, där man helt klart var det bättre laget. Dock har man haft ganska problem med målskyttet. Sanchez är inte alls det han vart, Lacazette blixtrar till ibland och det är väl kanske Özil som vart bäst av deras stjärnor. Då Giroud gick ut skadad i veckans ligacupmatch emot West Ham utgår jag från att det är just dessa tre som kommer vara den offensiva kraften i Arsenal. För inte kan han väl starta med Welbeck? Förutom Giroud så saknas även Ramsey. Det innebär nog att vi forsatt kommer få se Wilchere och Xhaka bilda centralt mittfältspar. Även Iwobi är osäker och kommer köra sent matchtest, men räknar inte med honom i laget och det troligaste då är nog en fembackslinje igen, vilket gör att jag tror Wenger kommer starta med Kolasinac framför Maitland Niles.

I Liverpool då. Ja frågetecknen är ju fortsatt i backlinjen. Clyne fortsatt skadad, men frågan är om han ens skulle ta en plats idag... Däremot är ju Matip fortsatt osäker och det är såklart ett avbräck. Det innebär att man kommer få fortsätta spela med Klavan och Lovren som mittbackspar. Nu har det i alla fall resultatmässigt sett aningen bättre ut sista matcherna. De där uppenbara misstagen har uteblivit och det har till och med blivit en och annan nolla för detta Liverpool.

Offensivt behöver man inte orda så mycket. Efter City är det ligans bästa offensiv. Enda oron är väl Manes sviktande form. Som Sotonsupporter har man väntat lite på detta. Mane är nog den av alla spelare vi haft med absolut högst högsta nivå, men lika ofta som han var briljant så kunde han under långa stunder i säsongen vara osynlig och bara vara bitter. Efter fjolårets succe i Liverpool kändes det som han kanske mognat och helt enkelt höjt lägsta nivån, men den som hävdar att han inte är i en svacka nu ljuger. Många spekulerar i att det är Salahs framfart som stör honom, men jag tror bara det är en svacka.

Detta är två lag som har sina styrkor i det offensiva spelet och brister i det defensiva. Båda gillar högt presspel och ha mycket boll vilket borde ge ytor till de offensiva spelarna. Kolllar vi de senaste säsongerna så blir det ofta mycket mål när dessa lag möts. Deras möten från 2014 och framåt har sett ut såhär:

4-0 till Liverpool
3-1 till Liverpool
4-3 till Liverpool
3-3
0-0
4-1 till Arsenal
2-2
2-1 till Arsenal
5-1 till Liverpool

Idel mycket mål, så det är inte konstigt man ser fram emot denna match något enormt.

Jag funderade på ö 2,5 och Båda lagen gör mål till 1,72. Jag funderade också i banorna Liverpool vinst. Men jag slutade till sist på spelet ö3,0 mål, dvs pengarna tillbaka om det blir 3 mål och vinst på 4 mål eller fler. Får vi den offensiva matchbild jag förväntar mig med den offensiva fotboll dessa lag behärskar bör det bli mycket mål. Det är två lag som båda vill och behöver vinna denna match. Förhoppningsvis får vi ett tidigt mål och då ska detta spel bara in

Tid 2017-12-22 klockan 20:45
Match Arsenal - Liverpool
Spel ö3,0
Odds 1,87
Bookie: Pinnacle
insats 5u






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.