Speltips: Målrikt på King Power Stadium?

Vi försöker oss på ytterligare ett bloggspel tisdagen till ära. Och i detta fall kollar vi in den ädlaste av serierna i England, Premier Leauge.

Veckoomgång och finfina matcher. I Sverige gråts det bland Arsenal och Liverpoolfans att deras lag inte visas. För oss övriga är det fantastsiskt att de för en gång skulle prioriterar andra lag så man får se fler lag i action. (Man hade gärna struntat i United också) Sen att TV-avtalet är så dåligt utformat och att TV-stationerna går med på att helt lyda FA, med vilka matcher de får visa är sjukt, med tanke på de pengar de lägger. Men men.

Kvällens intressantaste match enligt mig på förhand är den mellan Leicester och Tottenham. Två lag där formen pekar lite åt olika håll. Leicester kommer väl alltid bli förknippad med säsongen 15/16. Men medan denna säsong har ältats har laget tappat i styrka. Mahrez och Vardy är inte alls samma hot i det offensiva och bakåt läcker man värre än Liverpool vissa matcher. Detta ledde till sist att Shakespears tid som tränare i Leicester var över och Puel tog vid. Puel är ju en filur som jag känner till då han tränade mitt kära Southampton under förra året. Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka med honom. Resultaten var ju okej, men vi hade förbannat svårt att göra mål. Defensivt fungerade det. Detta trtos att VVD gick sönder i mitten av säsongen och sista halvåret innebar ett mittlås med Yoshida och Stephens. Den ena var knappt på bänken när säsongen startade och den andre i u23 laget och trots detta var vår defensiv oerhört stabil. Detta tror jag mycket berodde på Herr Puel. Dock var vår offensiv oerhört dålig.

Jaja, nog om Soton. Leicester inledde som sagt säsongen darrigt, men har börjat röra på sig. Senaste 8 matcherna har man edast 1 förlust och då den kom mot City så måste man ju säga att vindarna är positiva. Man gör ofta mål också. Man har endast gått mållös 3 ggr denna säsong och detta är emot Bournmouth och Manchesterklubbarna. Hemma på King Power är det bara City som nollat dem. Man spelade mot West Ham i fredags vilket också innebär att man till denna match har en dag extra vila i benen vilket är viktigt nu när matchandet är tätt.

Tottenham då. Ja, det fina spelet har börjat hacka. Även här coachar ju en gammal Sotontränare, men för första gången på länge har Pocchetinos frågetecken har börjat hopa sig. Självklart ingen kris än, men formen är absolut inte på topp. Senast fick man (bara) 1-1 mot WBA och man hade verkliga problem att skapa chanser. Kanske var till och med WBA närmare en vinstmål.

Tottenham har fortsatt Alderweirelde skadad vilket är ett jättetapp för dem. Jag tycker man inte fått spelet att riktigt stämma. Sanchez var grym i början av säsongen, men har vart sämre senaste matcherna och då känns Dier som den stabilaste ersätteren. Med Wanyama fortsatt out och Winks som är borta pga sjudom innebär detta att man tappar mittfältet om man flyttar ner Dier. Jag tror dock att man kommer spela med Snachez då hans speed kommer behövas emot vindsnabbe Vardy.

Förra gången lagen mötes slutade matchen 1-7 till. Det var visserligen en betydelselös historia så för många slutsatser ska vi ej dra av det resultet. Jag tror dock att vi har möjligheten att få se en målglad historia. Det är två lag som gillar att pressa och med så pass spelskickliga spelare borde detta kunna innebära stora luckor i försvaret. Jag väljer dock att spela BTTS - Yes istället för överspelet då jag upplever 1-1 som mer troligt än att något av lagen vinner stort.

Matchtid 2017-11-28
Match Leicester - Tottenham
Spel BTTS - YES
Odds 1,78
Bolag Pinacle (Finns även på Unibet till samma odds för den som gillar EU)
Insats Flat (5u)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt