Speltips: Premiärinlägg - många borta, "skräll" på gång?

Dags för mitt första längre inlägg här på 1x2. Hittills har det gått bra för mig med den svenska fotbollen där 4/5 tips har suttit och på den vägen hoppas vi att vi fortsätter.

Ännu har det inte kommit ett tips från div2-fotboll där jag huserar för det mesta och där kommer också fokuset ligga under helgerna, främst är det då Division 2 Östra Götaland där jag under en längre tid rekat, under framgång. Nu kommer dock det första tipset därifrån.

Division 2 Östra götaland

Räppe GOIF - IFK Malmö, spelstopp 10/6 14:00

IFK Malmö är ett lag som inför säsongen värvade många spelare. De allra flesta av dessa är välmeriterade spelare med div2-mätt och på papperet har dem ett väldigt bra lag. Det har egentligen gått som förväntat för dem, man har häng på toppen och förutom enstaka bottennapp så har dem varit ganska stabila.

Man har under denna säsongen imponerat rejält mot lag som slåss i toppen men problemet för dem har varit bortamatcher mot lagen "man bara ska slå". Man förlorade med 3-2 borta mot Vimmerby som är ett bottenlag och man förlorade även mot Kvarnby IK borta med 4-0, och även dem ligger långt ner i tabellen.

Räppe GOIF är nykomlingar i divison 2-sammanhang och har gått lite bättre än förväntat under säsongsstarten. Matcherna man förlorat har endast varit mot topplagen i serien och för att vara nykomlingar har man annars varit relativt stabila under säsongen mot resten av lagen man mött. Senast tappade man dock en 2-0-ledning när man släppte in två mål under de sista fem minuterna i matchen mot jumbon Nybro och nu behöver man nya poäng för att dra ifrån botten.

Inför denna matchen är oddsfördelningen ganska jämnlik mellan lagen och det är enligt mig fel om man ser till hur det ser ut i lagen.

Senast mot IFK Berga fick IFK Malmö sex varningar, varav fyra av dem var på spelare som vid varning skulle missa nästa match. Dessutom fick deras ena mittback bryta matchen på grund av skada och riskerar också att missa denna matchen. Av dessa fyra avstängda spelare är tre av dem ordinarie backar och en är ordinarie mittfältare. Om mittbacken som senast tvingades att bytas ut inte kommer till spel så är alltså hela backlinjen borta vilket kan bli väldigt tufft när man ska åka på en bortamatch.

Kollar man istället på Räppe GOIF:s lag så har man inga avstängningar alls och enligt uppgifter heller inga skador på någon.

Jag tror verkligen på att Räppe kan "skrälla" här utan att det egentligen är en skräll om man ser till förutsättningarna och när man dessutom spelar på hemmaplan så ser jag möjligheten till att man vinner matchen.

Jag spelar Räppe GOIF DNB med 5/10u (flat) till 1.78 på NordicBet

/ HenkesBetting






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt