Speltips: Forsätter PS Kemis fina form?

Det spelas en hel del med matcher här i Finland idag. Jag har valt att skriva några rader om en match från Veikkausliiga, var jag tycker mig ha hittat ett fint spel

PS Kemi – FC lahti spelstopp 17:30

PS Kemi får anses som en av dom största, om inte största, överraskningen när en tredjedel av säsongens Veikkausliiga har spelats. För tillfället ligger dom på en 6:e plats med 17 inspelade poäng efter 12 matcher, med 5 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster. Före säsongen var PS Kemi ett av lagen som man förväntade sig att skulle ligga nere i botten av tabellen. Deras spel har sett överraskande bra ut, speciellt i dom senaste matcherna, om dom har tagit flera fina vinster. PS Kemi är obesegrade i dom fyra senaste matcherna, då man har vunnit 3 st av dom och spelat en oavgjord. Den största enskilda orsaken till att PS Kemi har spelat så pass bra denna säsong finns i deras anfallare Filip Valencic som har gjort såhär långt 8 av lagets 18 mål. Tycker Valencic för tillfället är den bästa/hetaste anfallaren i Veikkausliiga efter att HJK:s Alfredo Morelos flyttade tidigare i veckan till Glasgow Rangers. En annan spelare som har lyckats bra denna säsong i PS Kemi är deras målvakt Oskari Forsman som har varit bra i många matcher. Till dagens match kommer man utan desto större skadeproblem och kan ställa upp med sitt bästa lag.

FC Lahti som står för dagens motstånd, är obesegrade i sina 5 senaste matcher. Anmärkningsvärt är dock att av dessa fem matcher så har deras fyra senaste slutat 0-0. Skrev i mitt senaste blogginlägg om FC Lahtis problem i offensiven, med skador på några viktiga spelare. Ingenting anmärkningsvärt har hänt efter deras förra match, och dom saknar fortfarande bl.a. Fareed Sadat, Paavo Vuotilainen, Drioln Shala och Pavel Osipov. I deras förra match mot Ilves hemma lyckades man inte skapa några heta målchanser under hela matchen, och även om FC Lahtis tränare säger att dom har satt stor vikt på anfallsspelet under veckans träningar så har jag svårt att se att dom har gjort stora framsteg på den fronten. Under sina 12 spelade matcher denna säsong har FC Lahti bara lyckats göra 9 st mål (1 mera än vad Filip Valencic har gjort ensam) . Defensivt igen så har man sett bra ut hela säsongen, och har en av ligans bästa målvakter i ryssen Aleksandr Vasiutin. Till denna match får man också tillbaka Kalle Taimi i försvaret.

Sett till PS Kemis fina form, och Valencic förmåga att göra mål så tycker jag att dom skall vara större favorit hemma mot FC Lahti med problem i offensiven än vad oddsen visar. Vågar mig dock inte på PS Kemi rak, med tanke på att defensiven hos FC Lahti har varit bra under hela säsongen.

Mitt spel i matchen kommer att vara PS Kemi +0.0 till oddset 2.05 hos Pinnacle med 2.5/5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt