Speltips: Frälser Lassi Viholainen Inter II igen?

Gårdagens bloggspel slutade i en lätt vinst när PS-44 vann med hela 7-0 i derbyt mot VaKP. Kan genast garantera att dagens bloggspel inte kommer att hitta lika lekande lätt hem. Vi har idag totalt 6 matcher i Kolmonen och tror mig ha hittat ett intressant spel, eller åtminstone på förhand så känns spelet intressant.

Inter Åbo II – TPK spelstopp 06.06.2018 kl. 17:15

Vi fortsätter med derbymatcher från Kolmonen i bloggspelen. En annan fråga är sedan om matchen idag har ens rätt att klassas som derby, båda lagen kommer från Åbo men tror inte att det finns en enda själ på denna planet som får ståfräs av att matchen idag skulle ha derbykaraktär.

TPK ligger för tillfället på en 7:e plats i tabllen och har från 9 spelade matcher 5 vinster och 4 förluster med målskillnaden 16-12. Man hade en tung start på säsongen och åkte på flera förluster, men har nu den senaste tiden spelat upp sig och har från sina 4 senaste matcher 3 vinster och 1 förlust. I förra omgången vann man med 1-0 hemma mot P-Iirot, som räknades före säsongen som den största favoriten att vinna gruppen. TPK har överlag ett helt bra lag till sitt förfogande och en rätt så bred trupp som man bör ha alla förutsättningar till att placera sig på övre halvan av tabellen i årets Kolmonen. Till dagens match har man en hel del avbräck i det defensiva spelet när man saknar bl.a. ordinarie målvakten Stefan Wahlsten (5 matcher i år), försvarana Eetu Kauria (8 matcher i år), Joakim Julie (7 matcher) och Tomi Kiiski (7 matcher). På mittfältet och i anfallet är man mera ordinarie och startar bl.a. i anfallet med lagets bäste målgörare Marno Lastula (6 mål på 8 matcher) på topp.

Inter II som fungerar som farmalag åt FC Inter som spelar i Veikkausliiga, har haft en tung start på deras första säsong i Kolmonen. Man ligger för tillfället näst sist i tabellen med endast 7 poäng från 9 spelade matcher och har en målskillnad på 10-18. För tillfället ser formen lite bättre ut för laget när man har från sina 4 senaste matcher 2 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust som kom i föregående match 2-0 borta mot ToVe. Inter II har ett ungt lag till sitt förfogande och får från match till match förstärkningar av spelare som spelar i antingen förstalaget eller med FC Inters A-juniorer. Till denna matchen har man fått en verkligen intressant förstärkning i 18-årige yttern Lassi Viholainen. Viholainen har tidigare i år spelat en match för Inter II när man vann med 4-3 hemma mot SoVo i slutet av maj månad, i den matchen stod Viholainen för ett hat-trick. Överlag så tycker jag att Inter II har ett bättre lag till sitt förfogande än vad tabellen visar för tillfället, problemet är att även om man har varit det spelförande laget i sina matcher så har man haft problem med att få bollen in i mål vilket 10 gjorda mål på 9 matcher talar sitt tydliga språk om.

Spelbolagen håller för tillfället TPK som favoriter i matchen när man får odds runt 1.70 för en vinst för dem. Tycker själv att Inter II skall ha en bättre chans att ta en vinst här än vad oddsen visar, speciellt med tanke på att TPK saknar en hel del defensiva spelare och Inter II idag får Viholainen som förstärkning till öppningslevan. Mitt spel i dagens match kommer att vara Inter Åbo II till oddset 3.50 med 3/5 u hos bet365.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt