Speltips: Klarar ToTe:s defensiv att stå emot PK-35 idag?

Fredagens två bloggspel slutade i en förlust och en halvförlust när FC Espoo förlorade i Kakkonen med 2-1 borta mot HIFK 3 och VPS fick ”bara” oavgjort 1-1 hemma mot SJK i Veikkausliiga. Dom spelen summerar väl formen rätt så bra för tillfället, när man har haft en hel del katastrofdagar. Fortsätter dock att jobba vidare och försöka få till en vändning. Idag söndag har vi inte så värst många matcher här i Finland, när det är helgen för skolavslutning, vi har bara två matcher i Kakkonen och två matcher i Kolmonen. Har valt att ta fokus på en av dagens två Kolmonen matcher

PK-35 – ToTe spelstopp 03.06.2018 kl. 16:00

PK-35 som för tillfället ligger på en tredje plats i Kolmonen gruppen Uusimaa 1 får tionde placerade ToTe, vilket är kort för Toukolan Teräs, på besök idag till Pihlajamäki konstgräs. Matchen i sig är av stor betydelse för båda lagen som jagar en ny trepoängare. Vid en eventuell vinst så kan PK-35 sätta press på EPS som för tillfället leder gruppen och för ToTe:s del igen skulle en eventuell vinst betyda att man skulle avancera i tabellen till klart säkrare mark än kvalplatsen som man ligger på nu.

PK-35 räknades före säsongen en av dom stora favoriterna till att vinna denna gruppen, tillsammans med EPS & SexyPöxyt. Säsongn såhär långt har varit klart godkänd för PK-35 när man från 6 spelade matcher har 5 vinster och 1 förlust med målskillnaden 20-6. Den enda förlusten kom hemma mot EPS i början av säsongen, i en match var man inte gjorde någon bra insats. Kommer nu senaste från en 3-1 vinst borta mot EIF Akademi. I den matchen så fick man spela hela andra halvlek med en man mindre, efter att man fick Tony Nyyssölä utvisad precis före paus. PK-35 har ett starkt lag till sitt förfogande med en del rutinerade spelare som t.ex. Brian Jeng, Mohammed Fofana & Kevin Ingoli alla dessa 3 spelare finns idag i öppningselvan. I Fofana och Ingoli har man ett bra anfallspar till sitt förfogande, Ingoli är lagets bästa målskytt med 7 mål på 6 matcher.

ToTe som i förra matchen tog sin första seger för säsongen när man vann med 1-0 hemma mot PuiU har, åtminstonen resultatmässigt, haft en svag säsong såhär långt. Man har från 6 spelade matcher 1 vinst, 2 oavgjorda och 3 förluster med målskillnaden 5-9. Som man kan se från gjorda målen så är målskyttet det som har varit lagts stora problem såhär långt in på säsongen när 5 mål på 6 matcher är ett alltför dåligt facit. Tycker personligen att man har ett bättre lag till sitt förfogande än vad tabellen för tillfället visar. I sina två senaste matcher har man sett en liten tendens till förbättring i deras spel när man har en oavgjord (0-0 borta mot FC Espoo/2 och nu senaste 1-0 vinsten mot PuiU). Defensiven har överlag funkat bra för laget, när man från sina 3 senaste matcher har bara släppt in ett mål, dessvärre har man också bara lyckats göra ett mål framåt. Till dagens match mot PK-35 kommer man med en ordinarie laguppställning.

Även om ToTe har visat tendenser till förbättring i deras spel i deras senaste matcher och kommer idag med ett ordinarie lag så tycker jag att PK-35 skall vara rätt så klara favoriter idag. Tycker dock att handikaspelet -1.5 på PK-35 till oddset 1.70 känns aningen lågt och väljer istället att ta fokus på ett underspel, som jag normalt inte är en nära vän av. Linan ligger för tillfället på 4.25 mål vilket jag tycker är lite högt. Tror att matchbilden kommer att den att ToTe kommer att försvara lågt och försöka få till kontringar som man kan straffa PK-35 på. ToTe:s styrkor ligger i det defensiva spelet, när man har släppt in bara 9 mål på 6 spelade matcher och 5 av dom målen kom i en och samma match. PK-35 har också en bra defensiv när man har släppt in 6 mål på 6 matcher. Även om jag förväntar mig att PK-35 kommer att vinna idag så tror jag inte att man kommer att vinna med utklassningssiffror, medan jag har svårt att se att ToTe skall lyckas göra mera än högst 1 mål i denna match. Mitt spel kommer således att vara under 4.25 mål till oddset 1.80 med 2.5/5 u hos bet365. Förhoppningsvis står det nu inte 4-0 åt PK-35 efter 10 spelade minuter, vilket i sin tur inte skulle överraska med tanke på min nuvarande form.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.