Speltips: Volleyball World Championship : Ngapeth vaknar till?

Del II av genomgången kommer att behandla kvarvarande poolen i andra grupprundan. Fyra främsta från respektive grupp tar med sina poäng och bildar fyra nya grupper. Härifrån går gruppsegrarna samt två bästa tvåorna vidare till Final-six.

Pool G(USA 13p, Iran 11p, Bulgarien 9p, Kanada 9p): Ännu en jämn grupp där USA normalt är starkaste laget. Man kommer även från en svår grupp där man besegrade både Ryssland och Serbien. Laget har storstjärnan Andersson har varit precis så bra som han behöver vara för att laget ska kunna ta sig långt. Bakom USA har vi en trio som det inte skiljer så mycket åt. Enligt mig är Kanada svagaste laget och övriga tre får slåss om en alternativt två platser. Vid en förlust har USA fortfarande allt i egna händer att vinna gruppen och det gör att första omgångens andra match har mer än tre poäng på spel. Iran och Bulgarien möttes tidigare och då vann iranierna med 3-1 och bulgarerna lyckades inte lyfta trots publiktrycket. Kanada började turneringen med tre raka segrar för att sedan stöta på patrull i sina avslutningsmatcher mot Frankrike och Brasilien. Jag tror man kommer att ha fortsatta problem och USA blir nästa lag att vinna emot Kanada.

Spel i omgång 1: USA -10,5p @ 1.80 hos bet365

Pool H(Polen 15p, Serbien 12p, Frankrike 11p, Argentina 6p): En sak kan vi vara helt säkra på när det gäller den här gruppen och det är att Argentina kommer att sluta sist och troligtvis utan att ta några fler poäng. Det skulle isf vara att Frankrike inte har något att spela för i sista matchen och därmed släppa någon eller ett par poäng i betydelselös match. Polen leder gruppen på maximala 15p men har såpass bra lag bakom sig att jag inte skulle bli förvånad om laget får ihop hela 18p och ändå sluta på tredje plats! Så stor potential finns hos motståndet. Serberna kommer från tuff grupp och är redan uppvärmda, detsamma gäller Frankrike som underpresterat något och har mycket mer att visa än det man gjort hittills. Ngapeth har inte alls varit så dominerande som det krävs för att Frankrike ska lyckats fullt ut och det är dags för honom att tända till. Serbien är mer av en lagmaskin och kämpar för varandra och det kan man komma långt på. Polen vill ut och avgöra snabbt och få ihop sina poäng för att inte riskera något och det betyder överkörning av Argentina. Gruppens andra match blir en jämn historia där jag inte skulle bli förvånad ifall Serbien tar hem matchen.

Spel i omgång 1: Serbien – Frankrike: Ö 181,5p @ 1.73 hos Unibet Polen – 11,5p @ 1.80 hos Bet365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt