Speltips: Sepidrood-Padideh + Paykan-Gostaresh (MachineSazi) : Trendbrott att vänta?

Abay 2018-08-16

Hallo där! Äntligen torsdag och ny omgång av iranska ligan. Mycket har hänt sedan förra veckan och innan vi går in närmare på dagens matcher blir det en kort tillbakablick. Precis som väntat blev det kravaller i stormötet Esteghlal-Tractor där hemmalaget tog en komfortabel seger. Perspolis hade stora problem i sin match med bla 42 gradiga värmen och lagets fans blev utsatta för stenkastning från alla håll. Man gjorde troligtvis en av sina sämre insatser under senaste året. Sist men inte minst har div 1 eller Ligue Azadegan haft premiär. Malavan som börjar säsongen med -6p reste till grannarna i norr för att möta KhounehBeKhouneh som i sin tur vägrade ställa upp för match och tidernas enklaste trepoängare åkte med de vita svanarna hem till Anzali!

Torsdagens matcher:

Vi börjar i Rasht och Sepidroods hemmamöte med Padideh. Ett Sepidrood i total spillror på alla sätt och vis men som ändå lyckades med att knipa en pinne senast. Laget har sparkat sin tränare och tillika VM-kvalhjälten Khodad Azizi. Något som faktiskt kan bli positiv för klubben framöver. Kaoset lägger sig inte med tränarebytet, inte heller bråket om vem som är ägare till laget eller att fansen är i total uppror. Man har dessutom en svag spelartrupp och senast igår var det ytterligare spelare som rev sitt kontrakt. Tack vare eller pga ovannämnda problem så har man i stort sett inte haft någon form av försäsong och spelarna behöver ytterligare tid för att vara i fas fysisk. Padideh som står för dagens motstånd är heller inget lag som rosat marknaden MEN man har gjort det bra i inledningen av säsongen med två segrar och endast en förlust som kom i premiären mot Perspolis. Laget saknar tre stycken U23 spelare som är i väg till Asian Games(ni följer väl dagliga spelen därifrån?) i Indonesien. Dessa har dock saknats under samtliga matcher så inget som påverkar lagets form och ersättarna har skött sig på bra sätt. Klubben har sina problem men till skillnad från Sepidrodd har man en ledning som handskas med dessa på ett mycket bättre sätt och därmed finns en form av lugn i laget. Man värvade även brassen Claudir som är spelklar till idag. Han har tidigare bla spelat i Esteghlal Khuzestan och är sedan tidigare bekant med iransk fotboll och skulle kunna gå direkt in i laget och stärka anfallet om det så skulle behövas. Sepidrood på hemmaplan är som alltid ett offensivt lag och den här matchen blir inget undantag. Eftersom kvaliten på spelarna är lite låg så lär det bli gott om ytor för Padideh att ställa om och skapa sina lägen.

Spel i matchen: Padideh -0,25 @ 1.83 hos Pinnacle

Paykan – MachineSazi(Gostaresh):

Hemmalaget har under inledningen av säsongen haft tre relativ svåra matcher och lyckats hålla nollan hittills. Man kommer definitivt att vara ett lag på övre halvan och kanske tom blanda sig in i absoluta toppen. Med målsättning att vara just ett topplag samt en stark trupp måste man bara vinna matcher lik den idag. Inte bara för att man har hemmaplan utan även att MachineSazi(Gostaresh) är ett svagt lag som saknar kvalité. Vi ska dock ha med oss att jag haft spel i lagets samtliga matcher hittills och inte en enda har hittat hem. Ett trendbrott vore mer än välkommen för mig också!

Spel i matchen: Paykan -0,5 @ 1.98 hos Pinnacle






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt